«Κρητικός» ο Σπύρος Γεωργούσης

Έναν ταχύτατο και πολύ ελπιδοφόρο επιθετικό έφερε στις τάξεις της η ομάδα μας. Πρόκειται για τον 21χρονο Σπύρο Γεωργούση ο οποίος φιλοδοξεί να χτίσει τα όνειρά του με τη δική μας ομάδα μετά τον Παναιτωλικό, τον Τυληκράτη και την ΑΕ Μεσολογγίου. Ο Γεωργούσης πέρασε πριν από λίγο (12/1) από τα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ακολούθως ήρθε και η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Σπύρου Γεωργούση. Ο Σπύρος είναι 21 ετών (έχει γεννηθεί στις 24 Ιουλίου του 1999 στο Μεσολόγγι) και αγωνίζεται ως επιθετικός (σέντερ φορ αλλά και ακραίος).

Ο νεαρός στράικερ που έχει ύψος 1.78μ., ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από το Αγρίνιο και τις ακαδημίες του Ηρακλή Αστακού. Στα 16 του εντάχθηκε στην ομάδα “under 17” του Παναιτωλικού.Το 2018 ανήκε στο ρόστερ της ΠΑΕ σε επίπεδο Super League1 και άμεσα δόθηκε δανεικός. στον Τυληκράτη Λευκάδας για τη σεζόν 2018-19.

Το καλοκαίρι του 2019 επέστρεψε στον Παναιτωλικό όπου δόθηκε εκ νέου δανεικός στην ΑΕ Μεσολογγίου.

Η ΠΑΕ Επισκοπής τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές όσο και προσωπικές επιτυχίες.”

Σπ. Γεωργούσης: “Να δείξω τί αξίζω”

Ο νεαρός επιθετικός λίγο μετά τις σχετικές υπογραφές δήλωσε στο episkopifc.gr: “Ευχαριστώ την ΠΑΕ Επισκοπή για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να δείξω τί αξίζω για να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν.

Προέχει βέβαια να πάνε όλα καλά με την πανδημία για να μπορέσουμε και ‘μεις να εκφραστούμε μέσα από το άθλημα που αγαπάμε.”

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr