Οι τελευταίες πληροφορίες για την επανέναρξη της Γ΄Εθνικής

Όλο και περισσότερα στοιχεία που αφορούν την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής βγαίνουν στην επιφάνεια από ανθρώπους της ΕΠΟ. Επειδή όμως λένε πολλά και ρίχνουν «τυράκι» συνεχώς, να δούμε πού θα καθίσει η μπίλια.

Πάμε λοιπόν στα φρέσκα. Η πρόθεση των ανθρώπων της ΕΠΟ είναι να διοργανώσουν ένα νέο - επί της ουσίας - πρωτάθλημα με νέα κλήρωση, το οποίο θα αποτελείται από 16 Ομίλους (8 ομάδες σε κάθε Ομιλο). Βέβαια, εδώ μπαίνει το στοιχείο ότι δεν θα μετρήσουν οι βαθμοί που έχουν πάρει οι ομάδες στο ξεκίνημα της σεζόν, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.

Επίσης, οι 16 πρωταθλητές θα δώσουν μονούς αγώνες στη συνέχεια, ώστε πρώτα να προκύψουν οι 8 και μετά οι 4 που θα ανέβουν στη Super League 2 (εφόσον ισχύσει η αναδιάρθρωση και η κατάργηση της FL).

Το ποσό που ακούστηκε ότι θα μοιραστεί στις ομάδες (4.000 ευρώ) δεν υπάρχει, διαψεύδεται κατηγορηματικά από τους ανθρώπους της ΕΠΟ. Οσον αφορά τη διαιτησία, πρόθεσή τους είναι να ορίζονται κανονικά διαιτητές από άλλες Ενώσεις, όμως οι ομάδες να μην πληρώνουν αμοιβές παρατηρητών διαιτησίας και παρατηρητών αγώνων.

Επίσης, σχετικά με τα τεστ κορονοϊού λένε ότι έχουν έρθει σε συνεννόηση με τις Περιφέρειες για να αναλάβουν το κόστος. Την Πέμπτη θα γίνει συμβούλιο για να αποφασιστούν ολα τα παραπάνω, ενώ κυκλοφόρησε και ένα σενάριο ότι μέσα από μια πλατφόρμα στο σάιτ της ΕΠΟ, θα μπορούν να δηλώνουν ποιες ομάδες δεν θέλουν να κατέβουν και αν φτάσουν στις 80, τότε θα επανεξεταστεί ακόμα και η έναρξη!

Αυτές που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή, θα έχουν ένα περιθώριο μιας εβδομάδας (μέχρι την επόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη) για να το κάνουν. Ακόμα, πρόθεση της ΕΠΟ είναι να προφανώς να γίνει σε έναν γύρο το πρωτάθλημα και να ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Γερογιάννης | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πηγή: pelop.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr