To ανέκδοτο συνεχίζεται: «Υπομονή έως τις 15 Μαρτίου» είπε ο Μαυρωτάς (vid)

Κατηγορία: Γ΄ Εθνική

Υφυπουργός και ΓΓΑ συνεχίζουν τις παλινωδίες για τον ελληνικό αθλητισμό

Αυτά που γίνονται πλέον στον ελληνικό αθλητισμό είναι φοβερά και τρομερά με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να έχει παρασύρει και τον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά σε μια κατάσταση τρέλας και παραλογισμού… Μια κατάσταση που έχει γίνει ανέκδοτο!

Τις τελευταίες ώρες και ιδιαίτερα από το απόγευμα της Παρασκευής που ανακοινώθηκε το νέο «λουκέτο» στον ελληνικό αθλητισμό από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, έχει χαθεί τελείως η μπάλα και η σύγχυση είναι τεράστια σε σωματεία, αθλητές, προπονητές, που δεν ξέρουν τί τους ξημερώνει!

Μετά τις ανακοινώσεις των λοιμωξιολόγων, ο Αυγενάκης είπε ότι θα πάει τεκμηριωμένη εισήγηση για τον αθλητισμό στην Επιτροπή. Το Υφυπουργείο Αθλητισμού σήμερα διέρρευσε ότι στην Επιτροπή πήγαν Αυγενάκης-Μαυρωτάς και μάλιστα έκαναν… ρεζίλι τους λοιμωξιολόγους που πήραν κατά λάθος την απόφαση για το κλείσιμο του αθλητισμού.

Οι πανηγυρισμοί της ηγεσίας του Υφυπουργείο πάγωσαν το απόγευμα όταν στην ενημέρωση από τον κ. Χαρδαλιά δεν αναφέρθηκε το παραμικρό για τον αθλητισμό.

Λίγο αργότερα ξανά χαρές και πανηγύρια, με ανακοίνωση της ΓΓΑ που έλεγε ότι στη νέα ΚΥΑ έρχονται θετικά νέα για τον αθλητισμό. Και πριν καλά-καλά προλάβουν τα sites να δημοσιεύσουν τα χαρμόσυνα νέα, έρχεται ο Μαυρωτάς με δηλώσεις του στην ΕΡΤ να αναφέρει ότι πρέπει να κάνει υπομονή ο αθλητισμός μέχρι τις 15 Μαρτίου!

Συγνώμη αλλά αν αυτοί οι άνθρωποι δεν παραιτηθούν επιτέλους από τις θέσεις του λόγω ανικανότητας, πρέπει να παρέμβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και να τους στείλει στα σπίτια τους. Σταματήστε πλέον το ανέκδοτο με τον ελληνικό αθλητισμό!

Πηγή: neakriti.gr