Επτά προσθήκες και μια αποχώρηση για τον Αμβρακικό Λουτρού

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ρόστερ στον Γ.Φ.Σ. Αμβρακικό Λουτρού, το ΔΣ ανακοινώνει την απόκτηση των: Δήμου Λάμπρο μεσοεπιθετικό από τον Σκουφά Κομποτίου, Παπακίτσο Δημήτριο επίσης μεσοεπιθετικό από την Αναγέννηση Άρτας, Τσικερτζή Αριστείδη μέσο από ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας Ημαθίας, Καζανά Αθανάσιο – Ελευθέριο από Εορδαϊκό.

Επίσης ο Αμβρακικός θα έχει στο ρόστερ με τη μορφή δανεισμού τον 18χρονο μεσοαμυντικό Μικέ Ελευθερίου και τον Εμμανουήλ Παπαχρονόπουλο από την Παναχαϊκή 189.

Παράλληλα με τη μορφή δανεισμού επιστρέφει ο 19χρονος ακραίος επιθετικός Λιμάτσι Ατίλιο από την Αχαϊκή ΠΑΕ.

Από την ομάδα του Λουτρού αποχώρησε ο 20χρονος μέσος Αστρίτ Ράμα τον οποίο η διοίκηση ευχαριστεί για την προσφορά του στο Σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία και υγεία στο μέλλον.

Η συνεργασία του Αμβρακικού Λουτρού με την Παναχαϊκή συνεχίζεται σε άριστο επίπεδο λόγω και των εξαιρετικών σχέσεων μεταξύ των διοικήσεων των δύο σωματείων.

Πηγή: e-maistros.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr