Πετροπόλεμο και τραυματισμό καταγγέλλει η Λευκίμμη στο παιχνίδι με την ΑΕΜ

Για πετροπόλεμο, ελλιπή αστυνόμευση, και τραυματισμό του γενικού αρχηγού της ομάδας ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή βοήθειας κάνει λόγο με ανακοίνωση της η ομάδα της ΑΕ Λευκίμμης μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Μεσολόγγι.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Λευκίμμης:

ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΛΕΚΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΣΤΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ Κ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΔΑΦΝΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ Κ ΜΕ 2 ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΥΠΤΙΟΥ ΣΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. ΤΟ ΣΚΟΡ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Κ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..!! ΣΤΟ 90' ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΕΒΑΝΕΔΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΑΤΙ Κ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ..!!

ΥΓ: ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Κ ΚΑΘΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΑΝ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ Κ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΙΩΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ. ΤΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΡΑΜΜΑΤΑ Κ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΩΣ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr