Λευκή ισοπαλία για Ναυπακτιακό.. όλα για όλα με Τσιβιλή και Βάρδα για την παραμονή (vid)

Κατηγορία: Γ΄ Εθνική

Σε ένα παιχνίδι που ο Ναυπακτιακός σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες χωρίς να έχει καθαρό μυαλό ήρθε ισόπαλος με την ομάδα του Εθνικού Σκουλικάδου.

Η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά προβλημάτισε για ακόμη ένα παιχνίδι επιθετικά που αν και έπαιξε με παίκτη παραπάνω για περίπου είκοσι λεπτά δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ και να πάρει το τρίποντο όπου με αυτό θα καθάριζε την παραμονή . Οι φιλοξενούμενοι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αμύνονταν απείλησαν μόνο μια φορά ουσιαστικά τον Ναυπακτιακό.

Τώρα η ομάδα της Ναυπάκτου ταξιδεύει την ερχόμενη Τετάρτη στην Ζάκυνθο για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Α.Ο. Τσιλιβή θέλοντας μόνο την νίκη πριν τον δεύτερο τελικό με τον ΠΑΟ Βάρδας στο Παπαχαραλάμπειο.

Το φιλμ του αγώνα

16′ Μπροστινή μπαλιά του Εσκουρέντο ο Γκέτσι θα καθυστερήσει θα τον κλείσει η άμυνα του Εθνικού.

23′ Ωραία προσπάθεια του Γκέτσι θα προσπαθήσει να νικήσει τον τερματοφύλακα από την κλειστή γωνία ο οποίος θα αποκρούσει και θα διώξει τη μπάλα.

43’ Μεγάλη ευκαιρια για τον Εθνικό Σκουλικάδου με τον Φρέιτας να πλασάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή και να στέλνει την μπάλα δίπλα στο παραθυράκι της εστίας του Παντελίδη.

50΄Ακόμη μια επιθετική προσπάθεια του Ναυπακτιακού θα σταματήσει ως οφ σάιντ.

56′ Σουτ του Νάκα η μπάλα θα περάσει ψηλά άουτ.

60′ Σουτ του Θεοχάρη θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

64΄Σούτ από κοντα του Εσκουρέντο η μπάλα ψηλά άουτ.

69’ Σέντρα του Καλαμπόκα ο Γκάτσης δεν θα πιάσει καλά την κεφαλιά θα διώξει η άμυνα του Εθνικού.

76′ Σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Εσκουρέντο θα αποκρούσει ο τερματοφύλακας.

82′ Σέντρα του Μπατσή κεφαλιά ο Γκάτσης η μπάλα θα περάσει άουτ.

84′ Σούτ του Γκέτσι έξω από την περιοχή θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

85′ Σουτ του Εσκουράντο η μπάλα ψηλά άουτ.

Ναυπακτιακός: (Κουρμπανάς): Παντελίδης, Καζανάς, Καλαμπόκας, Καπίας , Νικολακόπουλος (80’Μεζίνι), Αρώνης (45’Θεοχάρης), Γκέτσι, Κονίδας, Κράσι (45’Γκάτσης), Νάκα, Εσκουρέντο.

Εθνικός Σκουλικάδου: (Νόλης): Παπαδόπουλος, Γιακουμέλος, Κλάδης, Βαρδάκας, Μεταξάς (70’Σπίνος), Νικολακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κυριαζόπουλος, Σταμούλης (85′,Φρέιτας (75’Αντωνιάδης), Δαδάκος.

 

Πηγή: nafpaktianews.gr