Νίκη για τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου στην πρεμιέρα των Play -offs

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου νίκησε εντός έδρας με 2-0 του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο 12’ ο Ντόκος έδωσε στον Βέρμπη, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0. Ο Ποσειδώνας είχε δοκάρι στο 48’ με κεφαλιά του Δημητρακόπουλος, μετά από σέντρα του Κακουλίδη από τα δεξιά.

Στο 78’ ο Ντάμπος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λαμπρόπουλος έπιασε τη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Χριστοδουλίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0 του Αχέροντα.

Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την ομάδα του Καναλακίου να παίρνει τους τρεις βαθμούς στο πρώτο ματς των πλέι οφ της Γ’ Εθνικής.

Σκόρερ: Βέρμπης (12’), Χριστοδουλίδης (78’ αυτ.)

Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Αναστασίου (Θεσσαλίας), Μάνος (Λάρισας)

4ος: Νέος (Ηπείρου)

Συνθέσεις:

ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Τζιάρρας): Βλάχος, Κωνσταντίνου, Τάτσης, Λαμπρόπουλος, Βασιλάκης, Μανιώτης (75’ Ντάμπος), Γεωργάκης, Κυριάκης (58’ Ζδράβος), Βέρμπης (75’ Εμβραΐζογλου), Ντόκος (87’ Νικολάου), Αναστασιάδης (58’ Ερέκι).

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ (Αμανατίδης): Συλλέκτης, Τραχανάς (46’ Χατζηβασιλειάδης), Αναγνώστης (46’ Κακουλίδης), Λαγόντζος, Χριστοδουλίδης, Βασαΐτης, Δεληζάνος, Πασσαλής, Τοπούζης, Δημητρακόπουλος (60’ Μπλιάτζιος) Ξανθόπουλος.

Πηγή: sportime24.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr