Ένα βαθμό μακριά από την παραμονή ο Ναυπακτιακός Αστέρας (vid)

Κατηγορία: Γ΄ Εθνική

Χρυσό τρίποντο για τον Ναυπακτιακό Αστέρα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου.

Η ομάδα του Γιάννη Νταλακούρα έλεγξε από το πρώτο λεπτό το παιχνίδι πίεζε την αντίπαλη άμυνα και αν και δημιούργησε πολλές καλές φάσεις αυτή τη φορά ήταν εύστοχος.

Στο 18′ μετά την πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη ο Ρουμπάτος σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίκτυα του Πατσιούρα.

Ο Ναυπακτιακός συνέχισε να πιέζει και διπλασίασε τα τέρματα του με τον εντυπωσιακό και ταχύτατο Νιφορόπουλο που αν και αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 19′ έκλεψε τη μπάλα λίγο πιο πίσω από τη μεσαία γραμμή και με την ταχύτητα του ξεπέρασε τους αντιπάλους του και βρέθηκε απέναντι στον Πατσιούρα, πλάσαρε η μπάλα χτύπησε στη ρίζα της αριστερής κάθετης δοκού στρώθηκε ξανά στο Νικοφορόπουλο ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη το Καναλάκι προσπάθησε να βγάλει αντίδραση δημιούργησε δυο τρείς φάσεις στην αντίπαλη περιοχή όμως ο Μένιος ήταν εκεί όταν χρειάστηκε.

ώρα ο Ναυπακτιακός συνεχίζει να κρατάει στα πόδια του την παραμονή και την επόμενη Κυριακή αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ Βάρδας στη Βάρδα και χρειάζεται μονο ένα βαθμό για να συνεχίσει στη Γ’Εθνική.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ – ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 

Προπονητής: Νταλακούρας

Μένιος, Κατσογιάννης, Κοντογιάννης, Αργυρόπουλος, Ναουμίδης, Μαχαίρας, Ρουμπάτος, Γιαννόπουλος (88′ Λίτσος), Vucomanovic (87′ Εσκουρέντο), Σαμπατάκος, Νιφορόπουλος.

Αναπληρωματικοί: Μακρής, Κατσάμπας, Καζανάς, Αναστασόπουλος, Γαβριήλ, Καψάσκης, Πατρώνης.

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ

Προπονητής: Ναστούλης

Πατσιούρας, Κωνσταντίνου, Παπανίκου, Βασιλειάδης (79′ Πότσης), Καπίας, Θεοδωράκης, Νταντίδης (85′ Εμβραiζογλου), Ζδράβος, Καζέλης(46′), Βέρμπης, Μεζίνι (17′) Γεωργίου.

Αναπληρωματικοί: Βλάχος, Σακκάς, Πώγιας, Ζαχαριουδάκης, Κωσταμένας, Ροβινας.

Πηγή: nafpaktianews.gr