Νίκη του Αχέρων Καναλακίου επί του Σκουφά Κομποτίου με 1-0


Το «2 στα 2» στην διαδικασία των μπαράζ για άνοδο στην Γ΄ Εθνική έκανε ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, ο οποίος ήταν καλύτερος και επικράτησε στην έδρα του με 1-0 του Σκουφά Κομποτίου.

Έτσι η ομάδα του Νίκου Βέκιου θα ταξιδέψει την Κυριακή στο Μεσολόγγι, με σκοπό να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από την τοπική ΑΕΜ, η οποία σήμερα επιβλήθηκε με 3-1 στην έδρα της του Απόλλωνα Ευπαλίου. Από την άλλη μεριά, για τον Σκουφά Κομποτίου του Γιώργου Γιάννου, είναι μονόδρομος η νίκη στο Ευπάλιο την Κυριακή, έτσι ώστε να έχει ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Στο πρώτο ημίχρονο της συνάντησης, ο Αχέρων Καναλακίου ήταν αυτός που απείλησε πρώτος, όταν στο 7΄ το σουτ του Τσουγκάρη μπλόκαρε ο Παπαχρήστος. Δύο λεπτά μετά ο Τσουγκάρης έκανε τη σέντρα και η κεφαλιά του Γκόλια έφυγε άουτ.

Στο 14΄ ο Σκουφάς Κομποτίου κέρδισε πέναλτι, όταν ο Κυριάκης ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Καραπιπέρη, ο οποίος ήταν σε πλάγια θέση και είδε την κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο παίκτης που το κέρδισε, Κυριάκης, όμως ο Καραπιπέρης διάλεξε τη σωστή γωνία και απομάκρυνε την μπάλα.

Με την ψυχολογία με το μέρος τους, οι παίκτες του Καναλακίου έφτασε στο γκολ με την συμπλήρωση είκοσι λεπτών αγώνα, όταν ο Γκόλιας έδωσε την κεφαλιά πάσα στον Σιώρο και ο τελευταίος με σουτ νίκησε τον Παπαχρήστο για το 1-0. Στο 28΄ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φτάσουν σ΄ ένα δεύτερο τέρμα, αλλά ο Μπάκας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, μετά από ωραία σέντρα του Λουκούμη. Μετά απ΄ αυτή τη φάση δεν έγινε κάτι το αξιόλογο στο πρώτο μισό της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και έχασαν δύο ευκαιρίες για να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ.

Στο 48΄ το σουτ του Λουκούμη έφυγε άουτ και στο 56΄ ο Βασιλείου βρέθηκε αφύλακτος μέσα στην περιοχή, αλλά απέναντι από τον Παπαχρήστο πλάσαρε άουτ. Στη συνέχεια η ομάδα του Νίκου Βέκιου είχε τον έλεγχο του αγώνα, ενώ από την άλλη μεριά ο Σκουφάς έψαχνε ευκαιρίες για να απειλήσει.

Στο 80΄ ο ΠΑΣ Αχέρων βρέθηκε «μία ανάσα» από το 2-0, όταν ο Παπαχρήστος νίκησε σε δύο συνεχόμενα σουτ τον Σιώρο. Με την συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα ο Καπέλος, που είχε μπει σαν αλλαγή στον αγώνα, είχε ένα καλό σουτ από πλευράς Σκουφά, το οποίο όμως πέρασε άουτ. Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Ι. Τζίμα από καλή θέση να σουτάρει, την μπάλα να βρίσκει στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και να φεύγει άουτ.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης Αλέξανδρος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Γεωργάκης Γεώργιος-Αντωνίου Βασίλειος (Ηπείρου)

ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Νίκος Βέκιος): Καραπιπέρης, Κώστας, Νόνας, Μπάκας, Μήτσης, Τσουγκάρης (83΄ Λαγός), Σιώρος, Τζίμας Ι., Γκόλιας (51΄ Τζίμας Θ.), Λουκούμης, Βασιλείου (69΄ Νταής).

ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ (Γιώργος Γιάννος): Παπαχρήστος, Λύτος, Καψάλης, Τσόλκας, Πέτσας, Νάσιος (64΄ Αντωνίου), Τσίρος (51΄ Καπέλος), Θεμελής (λ.τρ. 30΄ Νταλάκας Α.), Κυριάκης, Νταλάκας Γ., Τσιφλίδης.

Πηγή

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr