Πανηγύρισε την άνοδο στη Γ΄Εθνική με την Αχαϊκή ο Π. Δενδρινός (vid)

Τα καναρίνια είναι εδώ. Η Αχαϊκή επέστρεψε μετά από ένα χρόνο απουσίας στη Γ Εθνική συντρίβοντας με 4-0 τον ΑΟ Τσιλιβή μετατρέποντας σε πάρτι ανόδου το ντέρμπι της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα "καναρίνια" έδειξαν απο νωρίς τις διαθέσεις τους καθώς μόλις απο τρίτο λεπτό της συνάντησης πήραν προβάδισμα με 2-0.Ο Τάσος Καρράς, άνοιξε το σκορ, στην πρώτη φάση του αγώνα, ενώ στην αμέσως επόμενη επίσκεψη της Αχαϊκής στο 3'. ο Βαβάτσικος μετά απο πάσα του Μαντά νίκησε τον Κλάδη γράφοντας το 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο  69’ μετά απο σέντρα του Βαβάτσικου από τ’ αριστερά,  Αγγελόπουλο έστειλε  την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 3-0, ενώ στο 74 μετά απο μια φάση διαρκείας ο Νίκος Αποσκίτης διαμόρφωσε το τελικό 4-0, στέλνοντας στα ουράνια τους 1500 φίλους των ¨καναρινιών".

ΑΧΑΪΚΗ (Μ. Γκόφας): Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Πετρόπουλος, Τσίμπιτσης (46’ Τσολόπουλος) Δενδρινός, Βαβάτσικος, Γεωργόπουλος, Καρράς (70’ Αποσκίτης), Μαντάς Α. (77’Μεντζελόπουλος), Αγγελόπουλος.

ΤΣΙΛΙΒΗ (Δ. Μουζάκης):Κλάδης Β., Γιακουμέλος, Κωστακιώτης, Κόκας, Κλάδης Α. , Κάρδαρης,(73’ Μπάστας), Τσάνη, Γεωργίου, Καραμαλίκης, Νικολόπουλος, (86’ Μπιρμπίλης), Σταμίρης,(50’ Κακολύρης).

Πηγή: www.gnomip.gr

 

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr