Νέος Αμφίλοχος: Κάλεσμα προς τον κόσμο για το Super Cup/Ανακοίνωσε το φετινό ρόστερ

Ανακοίνωση Παναμβρακικού (Νέος Αμφίλοχος)

Καλούμε τους φιλάθλους μας να παρευρεθούν την Τετάρτη 13-9-2017 και ώρα 18:00 στο γήπεδο του Παναιτωλικού, στον αγώνα Super Cup μεταξύ του πρωταθλητή Παναμβρακικού (Νέος Αμφίλοχος) και της κυπελλούχου ΑΕ Μεσολογγίου.

Η διοίκηση του Νέου Αμφίλοχου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Λάκη Παπαχρήστο. Με την συνεργασία αυτή, ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο η στελέχωση του προπονητικού τιμ της ομάδας που πλαισιώνεται επίσης από τους Ηρακλή Στασινό, Γεράσιμο Κωνσταντάτο (γυμναστή) και Κων/νο Φωτόπουλο(προπονητή τερματοφυλάκων), δημιουργώντας μια πολύ αξιόλογη ομάδα προπονητών.

Επίσης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 με τους κάτωθι ποδοσφαιριστές: 

Κώστα Μανιάτη, Στράτο Παγώνη, Κλάϊντι Τόσκα, Νίκο Καλοκαίρη, Αποστόλη Κορομηλά, Χαράλαμπο Νάκο, Τζουλιάνο Ζοτάϊ, Αλέξανδρο Μαλή, Λάζαρο Κωστακιώτη, Μανώλη Κούση, Γιώργο Κοντογιάννη, Νίκο Νικολογιάννη και Λίλα.

Καλωσορίζουμε τους νέους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας στους κόλπους του σωματείου μας, τους ευχόμαστε υγεία και δύναμη και δηλώνουμε ότι θα είμαστε μαζί τους στην προσπάθεια που θα καταβάλλουν μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Νέου Αμφιλόχου, για την επίτευξη των στόχων μας.

Πρωταρχικός στόχος ήταν η παραμονή των ποδοσφαιριστών που βοήθησαν στην άνοδο, γεγονός που επιτεύχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού ο κορμός που συνετέλεσε στην άνοδο, παρέμεινε.

Ο Νέος Αμφίλοχος λειτουργεί από φέτος ακαδημία ποδοσφαίρου, στηρίζοντας το «φυτώριο» των νέων αθλητών που θα αποτελέσει τη νέα γενιά του Αμφιλοχιώτικου ποδοσφαίρου, αριθμώντας περί τους 50 εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές!

Απευθύνουμε κάλεσμα στον ποδοσφαιρικό κόσμο της περιοχής να σταθεί δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας, που είναι οργανωμένη πλέον σε νέες, πιο γερές βάσεις, στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς της ομάδας μας για την πολύτιμη αρωγή τους.

Πηγη: e-maistros.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr