Στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ τα κορίτσια του Μεσολόγγι 2008

Μια ακόμα δύσκολη αποστολή για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Μεσολόγγι 2008 η οποία το Σάββατο 2/12 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α΄ Εθνικής.

Η προετοιμασία του Μεσολόγγι 2008   ολοκληρώθηκε  την Πέμπτη με βραδινή προπόνηση και ανακοινώθηκε η αποστολή η οποία θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 1/12 για το λιμάνι του Πειραιά από όπου θα ταξιδέψει για την Κρήτη. 

Εκτός αποστολής θα είναι η τραυματίας Ε. Κάππα και οι  Τζουμερκιώτη Ε., (επαγγελματικοί λόγοι), Λαζανά Ι., Σωτηρίου, Ρισβά, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Μόκκα, Καπνίση, Αυγέρη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Όπως ανακοίνωσε  η ΕΠΟ, το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15.00, με αλλαγή γηπέδου, αφού στο Θ. Βαρδινογιάννης (Γεντί Κουλέ) γίνονται εργασίες στον αγωνιστικό χώρο (επανασπορά) και έτσι ο αγώνας θα γίνει στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» και ορίστηκαν να σφυρίξουν οι: Σταυρουλάκης  Ραφαήλ με βοηθούς τους : Λιοδάκη Εμμανουήλ και Μαυρεδάκη Νεκτάριο της ΕΠΣ Ρεθύμνου και Παρατηρητή διαιτησίας τον Χανιωτάκη Χρήστο (Ηρακλείου).

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση μετά την αποχώρηση της Φρόσω Ρισβά από την ομάδα εξέδωσε το Μεσολόγγι 2008 (διακρίνεται στην φωτογραφία με τον Δήμαρχο Μεσολογγίου κ. Καραπάνο Νίκο στην φιέστα ανόδου στην Α Εθνική το περασμένο καλοκαίρι) .

Με αυτήν την ευχαριστεί για όλα όσα έχει προσφέρει στο σωματείο..

Αναλυτικά αναφέρει:

«Η διοίκηση του Μεσολόγγι 2008 και όλα τα μέλη του σωματείου, ευχαριστούν την Φρόσω Ρισβά  για όλα όσα έχει προσφέρει στο σωματείο.

Της  ευχόμαστε πάνω απ’ όλα υγεία και  ό,τι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή...»

Πηγή: mesologgisport.blogspot.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr