Βαθμός ανάκαμψης για το Μεσολόγγι 2008 στην Κρήτη

Τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα ύστερα από τέσσερις ήττες κατάφερε να πάρει η ομάδα του Μεσολόγγι 2008  στην τρίτη έξοδο μακριά από την έδρα της.

Οι παίκτριες του Μεσολόγγι 2008 απέσπασαν την λευκή ισοπαλία σε ένα ματς που κυριάρχησε η δύναμη η αμυντική τακτική και οι αντεπιθέσεις.

Έτσι, οι Κρητικές έφτασαν στους τέσσερες βαθμούς και οι Μεσολογγίτισες τσίμπησαν τον πρώτο τους πόντο, δίχως, πάντως, ακόμα να έχουν στείλει την μπάλα στα δίχτυα! Ένα ζήτημα, σαφώς, για την ομάδα του Γιάννη Γουλή.

Ο ισχυρός άνεμος που έπνεε στο γήπεδο των Αθλητικών εγκαταστάσεων «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των δύο ομάδων αλλά όλες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Εκτός των άλλων ταλαιπωρήθηκε η αποστολή της Μεσολογγίτικης ομάδας αφού επρόκειτο να αναχωρήσει στι 9 το βράδυ  από το λιμάνι του Πειραιά αλλά  το πλοίο καθυστέρησε να αναχωρήσει λόγω απαγορευτικού απόπλου λόγω μποφόρ, τελικά με καθυστέρηση τριών ωρών περίπου και κάτω απο άσχημες συνθήκες εγινε ταξίδι για το Ηράκλειο.

Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος με τις γηπεδούχες να έχουν μια ανούσια ελαφριά υπεροχή χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία των φιλοξενούμενων που ήταν επικίνδυνες  στις αντεπιθέσεις κυρίως στο β΄ημίχρονο με τις ταχύτατες Πούλιου Ρ.,Αυγέρη Κ.,Βατσικα Β. (εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά η 13χρονη παίκτρια ).

Η ομάδα του ΟΦΗ προσπαθούσε να φτάσει με αξιώσεις στην εστία της Νταβαντζή, ωστόσο η καλή αμυντική λειτουργία του Μεσολόγγι 2008 ανάγκαζε τις γηπεδούχες να απειλούν μονάχα από κόρνερ και στημένες φάσεις. Η πρώτη σημαντική ευκαιρία στο παιχνίδι ήρθε λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου, όταν η Αναγνωτοπούλου Μ. [14'] βρέθηκε απέναντι απο την Αποστολάκη αλλα προτίμησε να σουτάρει απο πλάγια θέση παρά να γυρίσει την μπάλα στην επερχόμενη Πούλιου Ρ. με την ΄΄πορτιέρο ΄΄ του ΟΦΗ να αποκρούει.

Στο 33΄ σουτ της Βερρα φεύγει άουτ.

Στο 45΄η Κρητική ομάδα έφθασε κοντά στο γκόλ όταν η Αραβιάκη θα εκμεταλλευτεί αμυντική ολιγωρία και θα γυρίσει στο δεύτερο δοκάρι και η Κοκουτσάκη απο καλή θέση θα στείλει άουτ την κεφαλιά που επιχείρησε..

Στο 65΄μετά απο φάουλ της Αραβιάκη η Κοκουτσάκη θα νικηθεί απο την Νταβαντζή που απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Στο 70΄καλοκτυπημένο φάουλ της Μαρκουτσά Δ. απέκρουσε με κεφαλιά η Κυδωνάκη λίγο πρίν της γραμμής.

Στο 75΄  σε εντυπωσιακό μπάσιμο της Ρ. Πούλιου η Σηφάκη την ανατρέπει λίγο πρίν φύγει μόνη της απέναντι απο την Αποστολάκη, και το φάουλ πέρασε ανεκμετάλευτο για την Μεσολογγίτικη ομάδα.

Στο 81΄η Κοκουτσάκη σουτάρει άουτ.

Στο 85΄η 13χρονη Γιαννακά εκμεταλεύεται το πέσιμο της Σκάρλου ΄΄κλέβει ΄΄ την μπάλα αλλα προτιμάει απο μακρινή θέση να πετύχει γκόλ  με την Αποστολάκη να μπλοκάρει.

89΄Φαουλ της Κυδωνάκη απο καλή θέση θα χτυπήσει στην Μόκκα και θα φύγει κόρνερ.

Διαιτητής του αγώνα ο Σταυρουλάκης Ρ. με βοηθούς τους Λιοδάκη Εμ. και Μαυρεδάκη Ν. [ΕΠΣ Ρεθύμνου]

ΟΦΗ : Αποστολάκη, Πυθαρούλη ,Σκάρλου, Σηφάκη, Πίτση, Αραβιάκη (78 Κατερινή), Τριβυζάκη, Κουνάλη, Κοκουτσάκη, Κυδωνάκη, Παπακωσταντή (51΄Συμεωνίδη).

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 : Νταβαντζή,Γρομητσάρη,Γιαννακά,Μαρκουτσά Δ., Γεωργαρά, Ευθυμίου, Βάτσικα (89΄Λίπο ) ,Αναγνωστοπούλου Μ. (46΄Αυγέρη, 84΄Μόκκα), Βέρρα  (46΄Πρασσά), Καπνίση.

Στην έκδοση ευχαριστήριας ανακοίνωσης με την όποία ευχαριστεί την Κρητική ομάδα για την φιλοξενία της προχώρησε η διοίκηση του Μεσολόγγι 2008 τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι θα υπάρξει ανάλογη φιλοξενία στο μεταξύ μας παιχνίδι για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος Α΄ Εθνικής.. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:                                

Το Μεσολόγγι 2008 ευχαριστεί τον ΟΦΗ για την άψογη φιλοξενία στο μεταξύ μας αγώνα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής.    

Υποσχόμαστε ανάλογη φιλοξενία στην αναμέτρηση του δευτέρου γύρου. Με φιλικούς χαιρετισμούς..

Το Δ/Σ του Μεσολόγγι 2008

Πηγή: mesologgisport.blogspot.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr