Η απειρία έφερε την ήττα απο την Λάρισα για το Μεσολόγγι 2008

Αν και πάλεψε το Μεσολόγγι 2008  εντός έδρας κόντρα στην έμπειρη ομάδα της ΑΕ Λάρισας, γνώρισε τελικά την ήττα με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος γυναικών της Α’ Εθνικής.

Οι νεαρές παίκτριες του Μεσολόγγι 2008  τα έδωσαν όλα, πλήρωσαν, όμως τα λάθη τους που έκαναν απέναντι στις πιο έμπειρες παίκτριες της Λάρισας,  σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη παρουσία περίπου 250 φιλάθλων, μεταξύ των οποίων και  ο Αντιδήμαρχος Ι.Π.Μεσολογγίου Σπ. Καρβέλης που παρακολουθεί την ομάδα απο την αρχή της δημιουργίας της.

Αυτή η ήττα δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το στόχο της ομάδας που είναι η παραμονή  στην Α΄Εθνική  κατηγορία, ωστόσο το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και σίγουρα όλα είναι ανοιχτά.

Άλλωστε παρά την σημερινή ήττα η ομάδα της πόλης μας έδειξε ότι μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Το ματς ξεκίνησε με την ΑΕΛ να ευτυχεί στην πρώτη της ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στο 5΄σε μακρινή μπαλιά απο την άμυνα της Σωτηριάδη η δραστήρια Sretenovic πρόλαβε την Γρομητσάρη και την Νταβαντζή που έκανε κακή  έξοδο και με πλασέ κάνει το 0-1.

Στο 72΄κόντρα στην ροή του αγώνα η Zdravkovic εκμεταλλεύεται αμυντική ολιγωρία και με σουτ νικά την Νταβαντζή και κάνει το 0-2.

Στο 85΄σε καταπληκτική μπαλιά της Πούλιου Ρ. η ταχύτατη Αυγέρη Κ.  προλαβαίνει τις αντίπαλες αμυντικές και με άψογο πλασέ κάνει το 1-2.

Στο 90΄φάουλ της Μόκκα απο καλή θέση φεύγει λίγο άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ο Γιώργος Ρούσσος-Μπεκερτζής με βοηθούς τους Ντομάρη Αθαν. και Κέφη Γρηγόρη [ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας]

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008: Νταβαντζή, Γρομητσάρη, Γιαννακά, Μαρκουτσά Δ., Γεωργαρά, Τζουμερκιώτη (60΄Μόκκα), Βάτσικα (78΄Αυγέρη Κ.) ,Πρασσά, Πούλιου Ρ., Βέρρα (60΄Ευθυμίου ),Καπνίση .

ΑΕΛ 1964: Νάση, Αρκουλή, Γαγάρα (78΄Ρήγα), Σωτηριάδη, Mihalopulos A., Zdravkovic, Cuka K., Ακριβούλη (90' Σκοτεινιώτη), Sretenovic, Λόγου(90+3' Mπελμέζα) ,Χριστοφορίδη

Πηγή: mesologgisport.blogspot.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr