Ήττα με πέναλτι ''φάντασμα'' στο 89΄για το Μεσολόγγι 2008 στην Αθήνα

Το Μεσολόγγι 2008 ,έχασε χρυσή ευκαιρία να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας απο το Περιστέρι , αλλά ηττήθηκε με ανύπαρκτο πέναλτι στο 89΄ ,«εφεύρεση» του διαιτητή Ντάουλα Φ. σε βουτιά Κοπέλου, με 1-0 απο τον Ατρόμητο.

Τη εκτέλεση ανέλαβε η Τράγου Μ. που επέστρεψε μετά την τιμωρία της απο το προηγούμενο πρωτάθλημα και πέτυχε το γκολ που έκρινε τον αγώνα παρ΄οτι βάση των κανονισμών ο διαιτητής Ντάουλας θα έπρεπε να δείξει επανάληψη αφού παίκτριες της γηπεδούχου ομάδας εισήλθαν εντός της περιοχής πριν την εκτέλεση.

Ο Ατρόμητος  κατάφερε και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη, που τον ανέβασε βαθμολογικά στην 5η θέση αντίθετα για  το Μεσολόγγι  2008 με την ήττα αυτή δυσκολεύουν τα πράγματα για την παραμονή στην Α΄ Εθνική. Φλύαρη η ομάδα του Περιστερίου στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, προσπάθησε όμως χωρίς να τα  καταφέρει να φτιάξει ευκαιρίες  και γύριζε την μπάλα, και  μόνο με μακρινά σούτ η απο στημένες φάσεις προσπάθησε να απειλήσει την εστία της Νταβαντζή.

Και ενώ το μάτς έδειχνε ότι δεν θα ξεφύγει απο το 0-0, ηρθε η φάση στο 89΄ για να κατοχυρώσει τη νίκη του Ατρόμητου επί του πολύ καλά στημένου Μεσολόγγι 2008 που στο 90΄είχε μια απίστευτη ευκαιρία για το 1-1 όταν σε κόρνερ της Αυγέρη και κεφαλιά της Τζουμερκιώτη η Αργυριάδη απομακρύνει πάνω στη γραμμή με  κεφαλιά στην γωνία του τέρματος.

Έντονα παράπονα για την διαιτησία του Φ. Νταουλα έχει η φιλοξενούμενη ομάδα με αποκορύφωμα την φάση στο 89΄που έκρινε τον αγώνα , ενω πολλοί καλοί ηταν οι βοηθοί του Νατσιόπουλος Β. και Παύλος Χ. (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής).

Ατρόμητος Αθηνών : Στεφανοπούλου, Βλασσοπούλου, Συρμή, Μυλωνά, Αργυριάδη, Φερλστεφφεν, Κριεζή (72΄Σκουλικαρίτη), Salkunic, Γεωργοπούλου (58΄Παπαθεοδώρου, 85΄ Κοπέλου),Τράγου Μ., Στεροπούλου.

Μεσολόγγι 2008 : Νταβαντζή, Γρομητσάρη, Γιαννακά, Μόκκα (90΄Ευθυμίου ), Γεωργαρά, Τζουμερκιώτη (90+1΄Αναγνωστοπούλου), Μαρκουτσά Δ., Πρασσά, Πούλιου Ρ., Βέρρα (λ.τραυμ.23΄Βάτσικα ,74΄Αυγέρη), Καπνίση Μ.

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την Διοίκηση του Ατρομήτου Αθ.  για την άψογη φιλοξενία που της παρείχε, εξέδωσε η αντίστοιχη του Μεσολόγγι 2008.

Στην έκδοση ευχαριστήριας ανακοίνωσης με την οποία ευχαριστεί την διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου  για την φιλοξενία της, προχώρησε η διοίκηση του Μεσολόγγι 2008  τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι θα υπάρξει ανάλογη φιλοξενία στο μεταξύ τους παιχνίδι για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Μεσολόγγι 2008 , ευχαριστούν τον Ατρόμητο Αθηνών ,  για την άψογη φιλοξενία στον μεταξύ μας αγώνα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής.

Το Μεσολόγγι 2008  υπόσχεται ανάλογη φιλοξενία στην αναμέτρηση του δευτέρου γύρου, κι εύχεται καλή συνέχεια στην προσπάθεια της ομάδας του Ατρομήτου , για την επίτευξη των στόχων της.

Με φιλικούς χαιρετισμούς Μεσολόγγι 2008 »

Πηγή: mesologgisport.blogspot.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr