Ήττα για τα κορίτσια του Μεσολόγγι 2008 από τη Γλυφάδα

Ήττα με σκορ 2-1 για τα κορίτσια του Μεσολόγγι 2008 από την Γλυφάδα το μεσημέρι της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής κατηγορίας.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με την ομάδα του Μεσολογγίου να είναι καλύτερη στο πρώτο μέρος χάνοντας 2-3 καλές ευκαιρίες να σημειώσει από νωρίς ένα τέρμα το οποίο τελικά θα έρθει σκορ στο 29΄μετα από εκτέλεση φάουλ της Μόκκα που θα βρει την Βέρρα στην πλάτη της άμυνας της Γλυφάδας και με σουτ στην γωνία της Βαϊτση να κάνει το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενες θα πιέσουν στο μισό γήπεδο την ομάδα του Μεσολογγίου ώστε να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Στο 72΄η Πλύτα θα εκμεταλλευτεί το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων να απομακρύνουν σωστά την μπάλα και με σουτ θα κάνει το 1-1.  Για να έρθει στο 84΄με σουτ από το ύψος της περιοχής Λαγιού να κάνει την ολική ανατροπή 1-2 χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα της.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τζαγκαράκης, Ζούλης και Ανδριανός (ΕΠΣ Αχαΐας).

Μεσολόγγι 2008: (Γιάννης Γουλής) Νταβαντζή, Γρομητσάρη, Γιαννακά, Μόκκα , Γεωργαρά (81΄Αναγνωστοπούλου), Τζουμερκιώτη (61΄Ευθυμίου), Μαρκουτσά (58΄Αυγέρη), Πρασσά, Πούλιου, Βέρρα, Καπνίση.

ΑΕ Γλυφάδας: Βαϊτση, Αναστασίου, Θεολόγου (46΄Τσώνη), Παπακώστα, Χριστοδούλου, Μελισσού, Τερζή, Λαγιού, Τριβυζάκη, Θωμοπούλου (58΄Πλυτα), Μακρή (64΄Μπατζάκα).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr