Στη μακρινή Δράμα ''δοκιμάζεται'' την Κυριακή το Μεσολόγγι 2008

Ένα από τα πιο απαιτητικά και δύσκολα ματς, έχει μπροστά του το Μεσολόγγι 2008 , που την Κυριακή  στις 1.00 μ.μ. αντιμετωπίζει στη Δράμα την τοπική ομάδα των Αμαζόνων, για την 13η αγωνιστική της Α΄ Εθνικής. Μια δύσκολη αναμέτρηση, αφού το Μεσολόγγι 2008 έχει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας μια από τις πιο ισχυρές ομάδες της κατηγορίας, με παράδοση και επιτυχίες στο Ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο.

Το συγκρότημα του κ. Φιλίππου, είναι από τα πιο έμπειρα στην κατηγορία, διαθέτοντας παίκτριες με πολύ σημαντική παρουσία στο Ελληνικό  γυναικείο ποδόσφαιρο.

Το Μεσολόγγι 2008 ταξιδεύει με πολλές βασικές απουσίες  στην όμορφη Δράμα με στόχο να εξαντλήσει τις πιθανότητές του και να διεκδικήσει  ένα θετικό αποτέλεσμα, κάτι που κάνει άλλωστε από το ξεκίνημα της σεζόν. Για το Μεσολόγγι 2008 , υπάρχει σεβασμός στη δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά ταυτόχρονα και πίστη για τις δυνατότητες της ομάδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Γουλής  ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το Σάββατο το μεσημέρι  στην Δράμα, η οποία αποτελείται αναλυτικά από τις: Γατσουλιά Σ. Πούλιου Μ., Πούλιου Ρ. ,Βρανά-Τριανταφύλλου ,Παναγιωτοπούλου ,Φουντούλη Μ., Βάτσικα, Γιαννακά, Αναγνωστοπούλου ,Αυγέρη, Γρομητσαρη, Τζουμερκιωτη, Ευθυμίου, Καπνιση, Νταβαντζη, Βερρα,  Μαρκουτσά Δ., Κάππα Ε..

Πηγή: mesologgisport.blogspot.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr