Στην προεπιλογή της Εθνικής Κορασίδων η Παναγιωτοπούλου και Μαρκουτσά του Μεσολόγγι 2008

Δύο παίκτριες της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Μεσολόγγι 2008  κλήθηκαν στην προεπιλογή της Εθνικής Κορασίδων . Πρόκειται για την τερματοφύλακα Άννα-Μαρία Παναγιωτοπούλου και την μεσοεπιθετικό Δήμητρα Μαρκουτσά.

Η προεπιλογή της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου Κορασίδων που γίνεται σε τρία γκρουπ και  θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα ,Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα. Οι δύο παίκτριες του Μεσολόγγι 2008 θα προπονηθούν το ερχόμενο Σάββατο 10/3/2018, στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ηπείρου στα Γιάννενα υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Αντώνη Πριόνα.

Το Μεσολόγγι 2008 εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση..

Αναλυτικά:

Η Δήμητρα Μαρκουτσά και η Αννα-Μαρία Παναγιωτοπούλου είναι απο τις παίκτριες που είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας μας  και η πρόσκλησή τους στην προεπιλογή της Εθνικής κορασίδων αποτελεί επιβράβευση για τις ίδιες αλλά και μία ακόμη επιβεβαίωση της δουλειάς που γίνεται στο Μεσολόγγι 2008. Δήμητρα και Άννα-Μαρία  συγχαρητήρια!

Να είστε γερές και δυνατές και πάντα να θέτετε υψηλούς στόχους και να τους επιτυγχάνετε....!!!!

Πηγή: mesologgisport.blogspot.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr