Δεν Χ-άρικε κανείς..

Μεσολόγγι 2008 - ΟΦΗ 1-1

Απόλυτα δίκαιο βάση της συνολικής εικόνας του ματς χαρακτηρίζεται το  ντέρμπι των ουραγών ομάδων της Α΄ Εθνικής.

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η ομάδα του ΟΦΗ  από το Ενωσιακό γήπεδο «Θεόδωρος Πασσιόπουλος», αφού αναδείχθηκε ισόπαλη του Μεσολόγγι 2008  με σκορ 1 – 1.

Οι γηπεδούχες ήταν καλύτερες, μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με την Νεκταρία Ευθυμίου στο 21΄όταν σε σέντρα της Αυγέρη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και η επερχόμενη Ευθυμίου αφού απέφυγε δύο αντίπαλες κάνει το 1-0 με σούτ.
Παρόλα αυτά, η ομάδα του ΟΦΗ  είχε απάντηση, αφού με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού η διεθνής Κυδωνάκη εκμεταλλευόμενη αμυντική ολιγωρία με σουτ αιφνιδίασε την Νταβαντζή, σκόραρε και έφερε το ματς στα ίσα.

Εγινε ένα αρκετά καλό ματς με τη κάθε ομάδα να έχει δικό της από ένα ημίχρονο. Στο Α΄ ημίχρονο το Μεσολόγγι 2008 ήταν καλύτερο αλλά η απουσία των Βέρρα ,Μαρκουτσά Δ. ήταν εμφανή και σε συνδυασμό με την μέτρια απόδοση ορισμένων βασικών ατού δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς , ετσι στο Β΄ ημίχρονο ο ΟΦΗ με παίκτριες με μεγάλη εμπειρία στην Α΄ Εθνική έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του και πήρε την ισοπαλία πού πάντως δεν άρεσε σε καμιά ομάδα...

Ο  διαιτητής από την Πρέβεζα  Μπαίλης Νικ. άφησε με πολλά (και δικαιολογημένα) παράπονα την γηπεδούχο ομάδα με αποκορύφωμα στο 42΄η Βάτσικα Β. ανετράπη απο αμυντικό του ΟΦΗ ενώ βρισκότανε σε προφανή θέση για γκολ και ο διαιτητής ενω καταλόγισε την παράβαση στην συνέχεια άλλαξε γνώμη και έδωσε επιθετικό φάουλ, στο 75΄ανακόπηκε η Κάπνιση σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ ενώ καλύπτονταν ανακόπηκε απο  το Α΄ βοηθό Κωνσταντίνου Ηλία με λάθος υπόδειξη , στο 77΄ η Φραγκιαδάκη που είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα ανακόπτει με σκληρό φάουλ την Βάτσικα χωρίς να δεχτεί την 2η κίτρινη και την αποβολή, ενω καλές υποδείξεις είχε ο Ντομάρης Αθ. (ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας).

Μεσολόγγι 2008 : Νταβαντζή, Γρομητσάρη, Γιαννακά, Μόκκα (71΄Αναγνωστοπούλου), Γεωργαρά, Τζουμερκιώτη, Αυγέρη (56΄Μαρκουτσά Δ.), Ευθυμίου, Πούλιου Ρ. (82΄Βρανά-Τριανταφύλλου), Καπνίση (87΄Γατσουλιά ), Βάτσικα.

ΟΦΗ : Αποστολάκη Ε., Πυθαρούλη, Αραβιάκη, Πίτση (70΄Φραγκιαδάκη), Σηφάκη, Κουνάλη, Συμεωνίδη, Κατερίνη (46΄Τριβυζάκη), Κοκοτσάκη, Παπακωνσταντή (41΄Βασιλάκη ),Κυδωνάκη.

Πηγή: mesologgisport.blogspot.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr