Νίκη για τα κορίτσια του Μεσολόγγι 2008 επί του Άργους

Μια επαγγελματική νίκη  πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής το Μεσολόγγι 2008  επικρατώντας με 1-0 του μαχητικού Φείδωνα Αργους  με σκόρερ την Αγγελική Γεωργαρά  στο 14'. 

Οι γηπεδούχες  κέρδισαν πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ καθώς οι φιλοξενούμενες δεν απείλησαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Θα μπορούσε βέβαια το Μεσολόγγι 2008 να πετύχει και μεγαλύτερο σκορ όμως λίγο η αστοχία, λίγο η καταπληκτική τερματοφύλακας Γιαννακούλη κράτησαν το 1-0.

Το γκολ του αγώνα :

Στο 14΄σε καλοκτυπημένο κόρνερ της Αυγέρη η προωθημένη Αγγελική Γεωργαρά με δυνατή κεφαλιά στην απέναντι γωνία κάνει το 1-0.

Καλή η διαιτησία του Παναγιώτη Καδδά και των βοηθών του Βασιλόπουλου Γιώργο και Γεωργακόπουλου Παναγιώτη (ΕΠΣ Αχαΐας)

Μεσολόγγι 2008 : Παναγιωτοπούλου Α.Μ., Γρομητσάρη Μ., Γιαννακά Β., Μόκκα Μ., Γεωργαρά Α., Τζουμερκιώτη Ε. (66΄Βρανά-Τριανταφύλλου Σ.), Αυγέρη Κ., Ευθυμίου Ν. (88΄Κούστα Ε.), Πούλιου Ρ. [76΄Φουντούλη Μ.), Μαρκουτσά Δ., Βάτσικα Β. (82΄Γατσουλιά Σ.)

Φείδων Άργους:  Γιαννακούλη, Porsul, Κατσικάρη, Καββαθά, Λέκα, Κουσκούνη, Huka, Τριμπόνια, Λάμπρου, Καραγιάννη, Κοδέλα.

Πηγή: mesologgisport.blogspot.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr