Δείπνο στο Μεσολόγγι 2008 παρέθεσε ο Δήμαρχος Ι.Π.Μεσολογγίου Ν. Καραπάνος

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Ιουνίου στο Εστιατόριο - Ταβέρνα  «Ράδιομέγαρο», το δείπνο που παρέθεσε ο Δήμαρχος  Ι.Π. Μεσολογγίου , Νίκος Καραπάνος , στην ομάδα κορασίδων του Μεσολόγγι 2008  για την πολύ μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του κυπέλλου Ελλάδας.

 

Ο κ. Δήμαρχος συνεχάρη τις νεαρές  αθλήτριες, το τεχνικό τίμ,  την διοίκηση της ομάδας  και τους γονείς των κοριτσιών, προτρέποντάς τους να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και τη νέα σεζόν ώστε να κατακτήσουν ακόμη περισσότερες διακρίσεις και επιτυχίες.

Απο τις Κυπελλούχες απουσίαζαν η Ερατώ  Παπαδογεώργου (βρισκόταν στην Αθήνα), και η Αντζελίνα Γρίβα που διαμένει μόνιμα στην Ζάκυνθο, ενώ τον Δήμαρχο κ. Ν. Καραπάνο συνόδευαν ο αντιδήμαρχος κ. Σ. Καρβέλης, ο πρόεδρος του Πνευματικού κέντρου κ. Δ. Μπουσμπουρέλης και η κα. Α. Καζαντζή Πρόεδρος δημοτικής κοινότητας.

Εκ μέρους του Μεσολόγγι 2008 ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Γουλής  μεταφέροντας μήνυμα του Προέδρου κ. Ευάγγελος Καρακώστα που απουσίαζε  λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στην Σαντορίνη, ευχαρίστησε  τον Δήμαρχο για το δείπνο που προσέφερε στην ομάδα και του παρέδωσε αναμνηστικό κάδρο και  λάβαρο της ομάδας .

Πηγή: mesologgisport.blogspot.com

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr