Μεσολόγγι 2008: Έναρξη προετοιμασίας και αγιασμός.. λειτουργιά Ακαδημιών για ηλικίες 8-12

Τη Δευτέρα 20 Αυγούστου και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός για την ομάδα του Μεσολόγγι 2008  και η έναρξη της προετοιμασίας εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μετά τον αγιασμό, έχει προγραμματιστεί  η προπόνηση της ημέρας και προπονητικό δίτερμα .

Η Διοίκηση του Μεσολόγγι 2008  σας προσκαλεί όλους στο Ενωσιακό  γήπεδο ΄'΄Θεόδ. Πασσιόπουλος ΄΄ την Δευτέρα 20/8 στις 18:30 για τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της προετοιμασίας  για την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά  2018-2019 .

Ευχόμαστε στους φιλάθλους τους υποστηρικτές μας και στίς ποδοσφαιρίστριες της ομάδας μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία , επιτυχίες , αγωνιστικότητα και προσήλωση στους  στόχους που έχουν τεθεί .

Το Δ.Σ. του Μεσολόγγι 2008

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Mεσολόγγι 2008  με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί ότι από φέτος θα λειτουργούν Ακαδημίες για κορίτσια 8-12 ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Μεσολόγγι 2008  με σκοπό την προβολή και διάδοση του γυναικείου ποδοσφαίρου θα λειτουργήσει  φέτος ακαδημίες για κορίτσια από 8-12 ετών.

Προσκαλούμε επίσης όλα τα κορίτσια πού θέλουν  να γνωρίσουν τη χαρά του αθλητισμού και γενικότερα του ποδοσφαίρου απο 13 χρ. και πάνω να έρθουν στην ομάδα μας..

Πηγή

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr