Κάλεσμα του Μεσολόγγι 2008 για τον αγώνα με τις Αμαζόνες Θεσπρωτίας

Ανακοίνωση Μεσολόγγι 2008 :

Την Κυριακή 4/11/2018 η ομάδα μας θα φιλοξενήσει την ομάδα αμαζόνες Θεσπρωτίας στο ενωσιακο γήπεδο "Θεόδωρος Πασσιοπουλος" με ώρα έναρξης 3.00 μμ. Καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν την νεανική ομάδα μας με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Το Μεσολόγγι 2008 θα αγωνιστεί για 7η χρόνια σε πανελλήνιο πρωτάθλημα και έχει σπουδαίες διακρίσεις στην σύντομη ιστορία του.. όπως: κατάκτηση πρωταθλήματος Γ εθνικής, κατάκτηση πρωταθλήματος Β εθνικής, συμμετοχή στο πρωτάθλημα Α εθνικής, πολλές συμμετοχές παικτριων μας στις εθνικές ομάδες κορασίδων, νεανίδων, γυναικών αλλά είναι και η πρώτη ομάδα του νομού Αιτωλοακαρνανίας που κατακτά κύπελλο Ελλάδας με την ομάδα κορασίδων στις 10/6/2018..

Καιρός είναι να στηρίξει και η τοπική κοινωνία την ομάδα που φέτος ευελπιστεί με πολύ νεανικό ρόστερ να είναι από τις πρωταγωνιστές ομάδες του 2ου ομίλου της Β εθνικής..

Στηρίξτε την προσπάθεια του Μεσολόγγι 2008!!!

Μια πόλη... Ένας νομός... Μια ομάδα... Μια παρέα...!!!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr