Αγκαλιά με την επιστροφή στην Α΄ Εθνική το Μεσολόγγι 2008

Νίκη με σκορ 4-1 για τα κορίτσια του Μεσολόγγι 2008 το μεσημέρι της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου επί του Άρη Κορίνθου για την 10η αγωνιστική στο ντέρμπι του Β΄ ομίλου της Β΄ Εθνικής.

Η ομάδα του Μεσολογγίου αν και μπήκε νωχελικά στο παιχνίδι κατάφερε στο 8΄με την Γιαννακά και μετά από λάθος της Κοτσώνη στην προσπάθεια της να μπλοκάρει τη μπάλα να πάρει νωρίς κεφάλι στο σκορ 1-0.

Οι φιλοξενούμενες θα πιέσουν και σε φάση διάρκειας στο 15΄και μετά από ψηλοκρεμαστό σουτ της Βαρσάλη που θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι, με νέο σουτ η ίδια παίκτρια θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια 1-1.

Στο 39΄η Μόκκα με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 30 μετρά και εκμεταλλευόμενη τον κόντρα ήλιο στην αντίπαλη περιοχή θα κρεμάσει την Κοτσώνη δίνοντας εκ νέο προβάδισμα στην ομάδα της 2-1 που θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 55΄ η Μαρκουτσά θα εκμεταλλευτή την ασταθή απόκρουση της Κοτσώνη μετά από νέα μακρινή εκτέλεση φάουλ της Μόκκα, και με κεφαλιά θα δώσει αέρα δυο τερμάτων για την ομάδα της κάνοντας το 3-1.

Για να έρθει έξι λεπτά αργότερα στο 61΄η Γιαννακά μετά από πασά στον κενό χώρο της Μαρκουτσά και σουτ στην κλειστή γωνία να σημειώσει το δεύτερο προσωπικό της τέρμα στο παιχνίδι και τέταρτο για την ομάδα της διαμορφώνοντας το τελικό 4-1, σκορ με το οποίο η ομάδα του Μεσολογγίου είχε περάσει και από την Κόρινθο στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Υγ.Τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσει και πλούσιο φωτορεπορτάζ απο την αναμέτρηση.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ. Κουρλός, Μπίρος και η κ.α Βλαχογιάννη.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008: (Γιάννης Γουλής) Παναγιωτοπούλου, Γρομητσάρη, Παπαδημητρίου Κ. (72΄Τσώλου), Μόκκα, Βατσικα, Ευθυμίου, Αυγέρη (68΄Κούστα), Γιαννακά, Παπαδογεωργου (62΄Φουντούλη), Μαρκουτσά, Γατσούλια (51΄λ.τ Παπαδημητρίου Φ.).

ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Κοτσώνη (76΄λ.τ Βουρλιωτάκη), Πετροπούλου, Ντίμα (46΄Λουφάνη), Παπαντωμου (74΄Μιχαλοπούλου), Δαρσινού, Λιάπη, Μπίτζα, Παπαγεωργίου, Βέρρα, Καλάνη, Βαρσάλη.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr