Έσπασε το αήττητο έντεκα μηνών στο Άργος για το Μεσολόγγι 2008 (Photo – vid)

 

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη την Κυριακή 17 Μαρτίου η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Μεσολόγγι 2008, η οποία έχασε από τον Φειδωνα Άργους στο γήπεδο Κιβερίου με 3-1 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Β Εθνικής κατηγορίας.

Με ''απαράδεκτη'' νοοτροπία, με φτηνά λάθη και τραγική συμπεριφορά, το Μεσολόγγι 2008 ηττήθηκε με το βαρύ 3-1 από τον Φειδωνα , αν αναλογιστούμε ότι μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα είχε δεχτεί μόνο τρία γκολ. Σε ένα ματς που ήλεγχε απόλυτα, δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες .Το Μεσολόγγι ήταν σκιά του εαυτού του και πρέπει να συνέλθει άμεσα για να πάρει το πρωτάθλημα.

Στο 63΄ η Καραγιάννη μετά από κόρνερ και αμυντική ολιγωρία με σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 1-0.

Στο 66΄ η Οικονόμου εκμεταλλεύεται τραγικό λάθος αμυντικού και με σέντρα σουτ αιφνιδιάσει την Παναγιωτοπούλου και κάνει το 2-0.

Στο 83΄ η Μαρκουτσά με απευθείας εκτέλεση φάουλ μειώνει σε 2-1.

Με την Παντελάκη στο 92΄μετα από λάθος διώξιμο αμυντικού να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Από τον μαχητικό Φείδωνα δεν υστέρησε καμιά με κορυφαία την Καραγιάννη. Από το Μεσολόγγι 2008 η μόνη που ξεπέρασε την μετριότητα ήταν η Γιαννακά.

Παρά την ήττα η ομάδα του Μεσολογγίου παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πινάκα τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος με 24 βαθμούς, με δεύτερη την ομάδα των Καρυάτιδων Σπάρτης με 21 βαθμούς η οποία όμως την επομένη αγωνιστική θα κάνει και το ρεπό της.

Επόμενο παιχνίδι για το Μεσολόγγι 2008 στις 31 Μαρτίου στις 15:00 στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου με αντίπαλο τις Αμαζόνες Κορινθίας.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καύκας, Ρηγόπουλος και Τζεμαλάϊ του συνδέσμου (Μεσσηνίας).

ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ: Ροδοπούλου, Μπακασιέτα, Κατσικάρη, Κυριακοπούλου (86΄Τζιχανι), Καββαθά, Οικονόμου, PORSOL, Λουκα (89΄Κοδελα), Πατατση (72΄Παντελάκη), Καραγιάννη, LOLEME.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008: (Γιάννης Γουλής) Παναγιωτοπούλου, Γρομμητσάρη, Παπαδημητρίου Κ. (88΄Τσώλου), Παπαδημητρίου Φ. (66΄Παπαδογεώργου Ε.), Τζουμερκιώτη, Ευθυμίου, Αυγέρη, Γιαννακά, Βατσικα, Μαρκουτσά, Γατσούλια (82΄Κούστα Ε.).

Υγ. Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο για την παραχώρηση των φωτογραφιών και την επιμέλεια του βίντεο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής της Β΄Εθνικής:

Φειδών Άργους – Μεσολόγγι 2008 3-1

Αμαζόνες Θεσπρωτίας – Άρης Κορίνθου 0-8

Εθνικός Καλαμάτας – Καρυάτιδες Σπάρτης 3-6

Ρεπό: Αμαζόνες Κορινθίας

Η βαθμολογία μετά από 11 αγωνιστικές:

1.Μεσολόγγι 2008 24

2.Καρυάτιδες Σπάρτης 21

3.Αρης Κορίνθου 19

4.Φειδων Άργους 10

5.Αμαζόνες Κορινθίας 8

6.Εθνικός Καλαμάτας 8

7.Αμαζόνες Θεσπρωτίας 3

Ρεπό στο Β΄γύρο του πρωταθλήματος έχουν κάνει, Μεσολόγγι 2008, Άρης Κορίνθου, Φειδών Άργους και Αμαζόνες Κορινθίας.

Επομένη 12η αγωνιστική Β΄Εθνικής 2ου ομίλου

Κυριακή 31 Μαρτίου ώρα 15:30

Μεσολόγγι 2008 – Αμαζόνες Κορινθίας

Εθνικός Καλαμάτας – Αμαζόνες Θεσπρωτίας

Άρης Κορίνθου – Φειδών Άργους

Ρεπό: Καρυάτιδες Σπάρτης

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr