Νίκη με ανατροπή για τα κορίτσια του Μεσολόγγι 2008 επί των Αμαζόνων Κορινθίας!

Νίκη με ανατροπή για το Μεσολόγγι 2008 επί των Αμαζόνων Κορινθίας με σκορ 2-1 στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής κατηγορίας του 2ου ομίλου.

Μόλις στο 4΄ θα έρθει η ψυχρολουσία για την ομάδα του Μεσολογγίου, καθώς σε γύρισμα από αριστερά της Νικολάου στην προσπάθεια της να διώξει τη μπάλα σε κόρνερ η Γεωργαρά θα την στείλει στα δίχτυα της ομάδας της κάνοντας το 0-1.

Οι γηπεδουχες παρά το ανεπάντεχο ξεκίνημα σε συνδυασμό με τις σημαντικές απουσίες που είχαν σε αυτό το παιχνίδι θα πιέσουν ώστε να φτάσουν στην ισοφάριση κάτι που θα το καταφέρουν με την εκπνοή του ημιχρόνου στο 45΄, όταν σε γύρισμα στην περιοχή από δεξιά σουτ μέσα από την περιοχή της Βατσικα και 1-1.

Το νικητήριο τέρμα που θα χαρίσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Γιάννη Γουλή 2 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής του 2ου ομίλου θα έρθει στο 71΄με την Γρομητσάρη να κάνει το 2-1.

Επόμενο παιχνίδι για το Μεσολόγγι 2008 στις 14 Απριλίου εντός έδρας με τις Καρυάτιδες Σπάρτης, με την ομάδα του Μεσολογγίου σε περίπτωση νίκης ακόμα και ισοπαλίας να εξασφαλίζει και μαθηματικά το πρωτάθλημα και την επάνοδο στην Α΄Εθνικής κατηγορία, μιας και υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με την ομάδα του Άρη Κορίνθου την οποία έχει νικήσει 2 φορές.

Διαιτητές της αναμέτρησης ο κ. Φωκάς, η κ.α Αβραμοπούλου και ο κ. Ανδριανός του συνδέσμου Αχαΐας.

Παρατηρητής αγώνα ο κ. Καπλανίδης του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008: (Γιάννης Γουλής) Παναγιωτοπούλου, Αυγέρη, Τζουμερκιώτη, Ρισβά, Γεωργαρά, Γατσούλια, Βατσικα, Ευθυμίου, Βρανά – Τρανταφύλλου, Γιαννακά, Γρομιτσάρη.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Γιαννίτσου, Καπετανοπούλου, Σουκουλη, Πανούση, Μαρίνου, Λάμπρου, Φράγκου, Σταυροπούλου, Κώττη, Νικολάου, Δικαιολάκου.

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄Εθνικής:

Μεσολόγγι 2008 – Αμαζόνες Κορινθίας 2-1

Εθνικός Καλαμάτας – Αμαζόνες Θεσπρωτίας 7-0

Άρης Κορίνθου – Φείδων Άργους 4-2

Ρεπό: Καρυάτιδες Σπάρτης

Η βαθμολογία μετά από 12 Αγωνιστικές

1.Μεσολόγγι 2008 27*

2.Άρης Κορίνθου 22*

3.Καρυάτιδες Σπάρτης 21*

4.Εθνικός Καλαμάτας 11

5.Φείδων Άργους 10*

6.Αμαζόνες Κορινθίας 8*

7.Αμαζόνες Θεσπρωτίας 3

Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.

Επόμενη 13η αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄Εθνικής:

Κυριακή 14 Απριλίου

Μεσολόγγι 2008 – Καρυάτιδες Σπάρτης

Αμαζόνες Θεσπρωτίας – Φείδων Άργους

Αμαζόνες Κορινθίας – Άρης Κορίνθου

Ρεπό: Εθνικός Καλαμάτας

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr