Σήμερα Δευτέρα 5/8 η πρώτη για το Μεσολόγγι 2008

Την προετοιμασία της για τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά ξεκινάει σήμερα το Μεσολόγγι 2008.

Η διοίκηση και το τεχνικό Τιμ έχουν ραντεβού με τις ποδοσφαιριστριές στο ενωσιακό γήπεδο, όπου στις 7 το απόγευμα θα γίνει η πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά.

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας που επέστρεψε στη Α' Εθνική μετά από ένα χρόνο, θα χρησιμοποιεί για έδρα της σε προπονήσεις και αγώνες το γήπεδο της ΕΠΣΑ, μιας και το δημοτικό γήπεδο της πόλης δεν είναι έτοιμο και δεν έχει καί άδεια διεξαγωγής αγώνων σε πανελλήνιο πρωτάθλημα..

Όπως και την περσινή περίοδο έτσι και φέτος το Μεσολόγγι 2008 θα στηριχθεί στα κορίτσια ( κυρίως νεαρά) ,που προέρχονται από την Αιτωλοακαρνανία συν αυτες που θα αποκτηθούν στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Μέχρι στιγμής έχει αποκτηθεί η Καλλιρρόη Μιζαλου. Από εκεί και πέρα συνεχίζονται οι επαφές και με κάποιες άλλες παίκτριες ώστε να ενισχυθεί η ομάδα σε θέσεις που έχει ανάγκη.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr