Στη Λιθουανία για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κορασίδων τέσσερις παίκτριες του ''Μεσολόγγι 2008''

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια, Κα Κατερίνα Φαλιδα ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων που θα διεξαχθεί στην Λιθουανία από 10 έως 16 Σεπτεμβρίου μεταξύ των παικτριών κάλεσε και τέσσερις παίκτριες του Μεσολόγγι 2008.

Πρόκειται για τις , Άννα - Μαρία Παναγιωτοπούλου , Δήμητρα Μαρκουτσά, Βάσια Βατσικα και Βάσια Γιαννακά.

Αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Μεσολογγίου η κλήση αθλητριών του συλλόγου στην Εθνική . Η σοβαρή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια το Μεσολόγγι 2008 για την αναγέννηση του γυναικείου ποδοσφαίρου στην περιοχή μας , αποδίδει καρπούς.

Επίσης είναι μεγάλη τιμή για τις τέσσερις κοπέλες να αγωνίζονται με τα χρώματα της χώρας μας. Η Εθνική μας ομάδα κορασίδων θα αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες ομάδες : ΕΙΡΕ, Αλβανία και την " οικοδέσποινα ομάδα" της Λιθουανίας. Προκρίνονται στην επόμενη φάση οι δύο πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου( 11 όμιλοι) και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες..

Όλη η οικογένεια του Μεσολόγγι 2008 εύχεται στις δύο Βάσιες στην Άννα-Μαρια και στην Δήμητρα και στην Εθνική ομάδα καλή επιτυχία.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr