Ενισχύεται και διοικητικά η ΑΕΚ Μεσολογγίου!

Κατηγορία: Γυναικείο Ποδόσφαιρο

 

Δυναμώνει σε όλα τα επίπεδα η ΑΕΚ Μεσολογγίου η οποία ενισχυθηκε και διοικητικά εν όψει της νέας αγωνιστικής σαιζόν του πρωταθλήματος της Α εθνικής κατηγορίας.

Ο γνωστός επιχειρηματίας κ. Λουκάς Λιγνος, που δραστηριοποιείτε επαγγελματικά στην Σαντορίνη θα μπει στην ομάδα και θα είναι ο νέος αντιπρόεδρος στο ΔΣ, ο οποίος εξεδήλωσε την επιθυμία να βοηθήσει την ομάδα της Αιτωλοακαρνανιας.

Ήδη, το Σαββατοκύριακο έγιναν οι επαφές με τον πρόεδρο Ευάγγελο Καρακωστα και το τεχνικό τιμ της ομάδας Γιάννη Γουλη και Βύρωνα Παναγιωτοπουλο και το deal ολοκληρώθηκε. Ο κ. Λιγνος Λουκάς θα είναι και χορηγός της ομάδας..

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Μεσολογγίου:

Η ΑΕΚ Μεσολογγίου για τη καλύτερη και εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα την προσθήκη ενός νέου ανθρώπου στη διοίκηση αλλά και την ανακατανομή αξιωμάτων.

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας τον Λουκα Λιγνο που θα είναι αντιπρόεδρος ενώ ο Χρήστος Κυριτσης που κατείχε την θέση αυτή θα αναλάβει ειδικός γραμματέας. Η ομάδα και οι άνθρωποι της θα συνεχίσουμε να προχωρούμε με γνώμονα τη σύνεση, το ήθος και την ανθρωπιά..

Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Λουκα.!!!!!!