Με επιτυχία η χειρουργική επέμβαση για την Βρανά-Τριανταφύλλου της ΑΕΚ Μεσολογγίου

Σε επιτυχία στέφθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η ποδοσφαιριστρια της ΑΕΚ Μεσολογγίου Σταυρούλα Βράνα-Τριανταφύλλου στο Γενικό Νοσοκομείο Ι.Π Μεσολογγίου "Χατζηκώστα" από τον ορθοπεδικό - χειρουργό κ. Αποστολή Φασουλα. Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας με ανακοίνωσή της εκφράζει τις ευχές της στην παίκτρια της και τις ευχαριστιες της στον γιατρό.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Το Δ.Σ, οι προπονητές και ποδοσφαιριστριες της ΑΕΚ Μεσολογγίου εύχονται ταχεία ανάρρωση στην ποδοσφαιριστρια της ομάδας μας Σταυρούλα Βράνα-Τριανταφύλλου , η οποία υποβλήθηκε χθες σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση.

Της ευχόμαστε να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατόν αυτή την περιπέτεια και να επιστρέψει σιδερένια και υγιής στους αγωνιστικούς χώρους. Επίσης ευχαριστούμε τον ορθοπεδικό - χειρουργό κ. Αποστολή Φασουλα και το υπόλοιπο ιατρικό του τιμ που έκανε την επέμβαση.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr