Νίκη για τα κορίτσια της ΑΕΚ Μεσολογγίου επί του Φειδων Άργους

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η ΑΕΚ Μεσολογγίου κόντρα στον μαχητικό Φειδωνα Άργους με 4-1 και ατενίζει το μέλλον της στην Κατηγορία με αισιοδοξία.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα έκανε η ΑΕΚ Μεσολογγίου στο ματς και στο 18' το σκορ ήταν ήδη 2-0, με γκολ της Γιαννακά στο 10' με ατομική ενέργεια και πλασέ 1-0.

Στο 18 μετά από φάουλ της Μαρκουτσα και ωραία κεφαλιά της Ευθυμίου γίνεται το 2-0.

Στο 41' η Γαλανη με ατομική ενέργεια "εκθέτει" την άμυνα της γηπεδούχου και μειώνει σε 2-1.

Στο 51 ' σε μπαλιά της Κοντογονη και πλασέ της Γιαννακά στην ρίζα του δοκαριου και η μπάλα περνάει παράλληλα από την γραμμή του τέρματος.

Στο 65' νέο δοκάρι για την ΑΕΚ σε καλοκτυπημενο κόρνερ της Μαρκουτσα στο οριζόντιο δοκάρι...

Στο 78 ' "έκρυψαν" την μπάλα οι παίκτριες της γηπεδούχου όταν η Μαρκουτσα βγάζει ωραία κάθετη πάσα στην Γιαννακά που γυρίζει στην επερχόμενη Φιλανδριανου που με πλασέ στην κίνηση κάνει το 3-1.

Στο 90' νέα ατομική ενέργεια της Γιαννακά και γύρισμα στην νεοεισελθεισα Τζουμερκιώτη που με πλασέ κάνει το τελικό 4-1.Αξιζει να σημειωθεί ότι ήταν το πρώτο της επίσημο γκολ και το αφιέρωσε στην θεία της που έφυγε νωρίς από κοντά μας πριν λίγους μήνες....

Καλή η διαιτησία του Πετροπούλου και των βοηθών του Καρράς Α. και Αβραμόπουλου Ελένη (ΕΠΣ Αχαΐας).

ΑΕΚ Μεσολογγίου (Γουλής Γιαννης) : Παναγιωτοπουλου, Γιαννακά, Γρομητσαρη, Μόκκα(85 ' Γατσουλια), Βατσικα, Ευθυμίου (87' Παπαδογεωργου), Αυγέρη, Πετσίνη (58 Βράνα-Τριανταφύλλου), Κοντογονη (58 ' Φιλανδριανου), Μαρκουτσα Δημ. (87' Τζουμερκιώτη), Πρασσά.

Φειδων Άργους (Τοτσικας Δημήτρης) : Κομνα, Λεκα,(38 ' Βαλκανη), Κατσικαρη, Κουλουμπη(20 ' Σιωζου) , Καββαθα, Παπαγεωργιου, Τριανταφυλλου, Λουκα(38' Μουγιου) , Γαλανη, Καραγιάννη, Δημητριου(59' Λουλεμε).

Πηγή: facebook ΑΕΚ Μεσολογγίου

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr