Έκοψαν την πίτα τους τα κορίτσια του Μεσολόγγι 2008

Κατηγορία: Γυναικείο Ποδόσφαιρο


Μετά την βραδινή προπόνηση της Παρασκευής η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Μεσολόγγι 2008 ,στην αίθουσα του Ενωσιακού γηπέδου «Θεόδωρος  Πασσιόπουλος» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της μέσα μια όμορφη  λιτή βραδιά με τις παίκτριες, τον προπονητή και την διοίκηση της να αναδεικνύουν για μία ακόμα φορά το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας.

Η εκδήλωση της κοπής της πίτας πραγματοποιήθηκε με τις ευχές όλων να συνοδεύουν στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Β΄Εθνική το 2015.

Την εκδήλωση άνοιξε, μ’ έναν σύντομο χαιρετισμό του ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Γουλής ο οποίος, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους  ευχήθηκε στις ποδοσφαιρίστριές καλή χρονιά με υγεία και καλή πρόοδο , εξέφρασε την πίστη ότι με την κοινή συνδρομή, θα "γίνει συνείδηση ότι η ομάδα ανήκει σε όλη την πόλη και γενικά σε όλη την περιοχή μας αφού είναι η μοναδική  μας εκπρόσωπος του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Την  ΕΠΣΑιτ/νίας εκπροσώπησε ο Ταμίας του Δ/Σ  Χρήστος Κόρρας που κατέθεσε τις δικές του ευχές και του Δ/Σ της Ένωσης και αφού αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα  ευχήθηκε καλή χρονιά γεμάτη από υγεία και επιτυχίες.

Η τυχερή  Ντίνα Μαρκουτσά  που κέρδισε το φλουρί πήρε δώρο κρέμες και αρώματα από το Φαρμακείο Μαρίας Μουρκούση..

Επίσης μετά από κλήρωση  η αμυντικός στάθηκε για δεύτερη φορά τυχερή αφού κέρδισε ένα από τα 3 δώρα προσφορά του καταστήματος   Shoe Center των  Αδελφών Καραγιάννη.

Η  Κάτια Βλαχογιάννη κέρδισε ένα δώρο από το  καινούργιο κατάστημα στην πόλη μας Tempo Sport  των Π. Νικολόπουλου και Λ. Νικήτα, και η 3η τυχερή παίκτρια ήταν η Μαρία Πούλιου που κέρδισε ένα δώρο του καταστήματος BSB  του Μάκη Μπαλτά.

mesologgisport.blogspot.gr