Ήττα για τα κορίτσια του Μεσολόγγι 2008 στην Αθήνα

Κατηγορία: Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Α.Ο.ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 1-0

 Το Μεσολόγγι 2008  στον τρίτο του εκτός έδρας αγώνα σε  Αθηναϊκό γήπεδο
(Απόλλων Χαλανδρίου) δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, αλλά ούτε  και τον βαθμό της ισοπαλίας, παρότι και στις τρείς επισκέψεις του έχασε στις λεπτομέρειες.

Το μπλακ άουτ της αμυντικής γραμμής  σε  μια φάση στο 12  ήταν καθοριστική στην έκβαση του παιχνιδιού ,μιας και το ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο  δεν έφερε την ανατροπή της εις βάρος τους κατάστασης.

Έτσι  τώρα το Μεσολόγγι 2008 θα παλέψει για το απόλυτο των νικών στην έδρα του  με Πανηλειακό και Ένωση Καμινίων και για ότι καλύτερο μπορεί στις δυο εκτός έδρας αναμετρήσεις με Ανάληψη στο Ηράκλειο και Σταυρό Καλυθίων στην Ρόδο.

Με αρκετές απουσίες αγωνίστηκαν οι φιλοξενούμενες αφού απουσίαζαν οι Καραμανοπούλου Σ., Κάππα Ε., Βλαχογιάννη Κ., Σταματέλλου Χ., ενώ οι δύο διεθνείς Παναγιωτίδη Ε.-Πούλιου Ρ. αγωνίστηκαν στο β΄ημίχρονο.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα  το ντεμπούτο της 12χρονης (10-2-2003) Μαρκουτσά Δημ. στην βασική 11αδα  της Μεσολογγίτικης ομάδας

Στο 8΄καλοκτυπημένο φάουλ της Πρασσά φεύγει ελάχιστα άουτ..

12΄αμυντική ολιγωρία των παικτριών του Μεσολόγγι 2008 και η Κάλτση με πλασέ από πλάγια θέση πετυχαίνει το μοναδικό  γκολ του αγώνα 1-0.

18΄ατομική ενέργεια και σέντρα της Καπνίση και η Μαρκουτσά Δ. απο καλή θέση αστοχεί στο σουτ που επιχειρεί.

22΄σε φάουλ της Ντάβου Ε. η Νταβαντζή αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ

25΄η Καπνίση   σε αντεπίθεση αποφεύγει την Κορομπίλια η οποία την ανατρέπει σαν τελευταία παίκτρια  αλλά ο διαιτητής της δείχνει κίτρινη κάρτα παρά τις διαμαρτυρίες  των φιλοξενούμενων για κόκκινη κάρτα.

33΄σούτ της Τοπαλίδη αποκρούει η Νταβαντζή σε κόρνερ.

36΄ωραία ενέργεια απο τα δεξιά της Αυγέρη και γύρισμα η Ευθυμίου απο κοντά δεν πρόλαβε να προωθήσει την μπάλα στα δίκτυα.

41΄ωραία εναλλαγή Καπνίση-Πρασσά η Μαρκουτσά Δ.  νικήθηκε απο την σταθερή  Πίττα.

Στο β΄ημίχρονο η είσοδος των Παναγιωτίδη -Πούλιου Ρ.  βοήθησαν την Μεσολογγίτικη ομάδα να αναλάβει την πρωτοβουλία του αγώνα και η Αθηναική ομάδα  οπισθοχώρησε για να κρατήσει το τρίποντο  και έπαιξε με αντεπιθέσεις .

Παρά τις προσπάθειες των Καπνίση 48΄, 67΄Πούλιου  Ρ. στο 57΄και Παναγιωτίδη 77΄δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και στο 79΄σε αντεπίθεση των γηπεδούχων σούτ της  Πετράκη   στο κάθετο δοκάρι, και στα τελευταία λεπτά το Μεσολόγγι 2008 πίεσε αρκετά και με την προώθηση της Πρασσά , και στο 90+2΄η Καπνίση  νικήθηκε   απο την Πίττα σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ. στο σουτ που επιχείρησε.

Πάντως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία  η έλλειψη τύχης και οι στιγμές αδράνειας έχουν κοστίσει βαθμούς στο Μεσολόγγι 2008... στα   τρία εκτός έδρας παιχνίδια στην Αθήνα.

Διαιτητής του αγώνα ο Γαλάνης Α., με βοηθούς τις Γκόντα Α. και Αλεξοπούλου Α. (Ανατολικής Αττικής)

Α.Ο.ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Πίττα, Μαρκοπούλου, Αραπάκου, Κορομπίλια, Βιτούλα, Γιαννόγλου, Ντάβου Ε., Πετράκη, Κάλτση (75΄Σταυροπούλου), Τοπαλίδη (41΄Βασιλάκου, 89΄Λόλη), Καμαριανού..

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008: Νταβαντζή, Γρομητσάρη, Ρισβά Φ., Μαρκουτσά Ν., Γεωργαρά Α., Μόκκα Μ., Ευθυμίου Νεκτ. (46΄Παναγιωτίδη Ε.), Πρασσά Χ.,Μαρκουτσά  Δ. (46΄Πούλιου Ρ.),Καπνίση Μ., Αυγέρη Κ. (65΄Σωτηρίου Ν.)

mesologgisport.blogspot.gr