Κάλεσμα επί της ευκαιρίας της γιορτή της γυναίκας από το Μεσολόγγι 2008

Γιορτή της γυναίκας στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θεόδωρος Πασσιόπουλος ΄΄ την Κυριακή 8-Μαρτίου και ώρα 3.00μ.μ.

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η 8η Μαρτίου και μια πρώτης τάξης  ευκαιρία να παρακολουθήσετε τον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου  Μεσολόγγι 2008 και της αντίστοιχης  του Πανηλειακού.

Η Μεσολογγίτικη ομάδα  στοχεύει στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και η Διοίκηση  εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας από τους φιλάθλους της περιοχής  να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη στο ματς με τον Πανηλειακό.

Αναλυτικά:                                                                                                                              

«Σε έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της σεζόν, αυτό της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου η Διοίκηση ,το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιρίστριες του Μεσολόγγι 2008 καλεί τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας  να δώσει δυναμικό παρών!

Την Κυριακή 08/03/2015 στις 15:00 . .  Θέλουμε να απευθύνουμε  έκκληση προς όλους τους φιλάθλους της πόλης και γενικότερα του νομού να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και να έρθουν να χειροκροτήσουν τις ποδοσφαιρίστριες που είναι οι πραγματικές πρωταγωνίστριες. Θα είμαστε εκεί όλοι!»

mesologgisport.blogspot.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr