Μεσολόγγι 2008: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας του αγώνα στο Ηράκλειο Κρήτης


Ανακοίνωση διαμαρτίας κατά του διαιτητικού τρίου του αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα στον Α.Ο Ανάληψης Ηρακλειου και την ομάδα του Μεσολόγγι 2008 εξέδωσε πριν λίγη ώρα η ομάδα του Μεσολογγίου.

Η ανακοίνωση:

Είναι η πρώτη φορά όπου η διοίκηση του σωματείου  Μεσολόγγι 2008 αποφασίζει να καταγγείλει διαιτησία.

Κύριοι τέτοιες διαιτησίες είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και εκθέτουν όσους ασχολούνται με αυτό. Τέτοιοι διαιτητές παίζουν με την νοημοσύνη μας και δυστυχώς διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα που τους έχουμε ανάγκη.

Η πολιτική των χαμηλών τόνων φαίνεται πως από πολλούς εκλαμβάνεται ως αδυναμία και αυτό φάνηκε το Σάββατο  28-3-2015 όπου η γυναικεία μας ομάδα Μεσολόγγι 2008  φιλοξενήθηκε στο γήπεδο της Χερσονήσου  από την  ομάδα   Α.Ο.Ανάληψης.

Μας προκαλεί εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η ομάδα μας από το διαιτητικό τρίο των κκ.  Γιουματζίδη Μελ.,Μαρκετάκης Θ. και της Καντεράκη Παρ.

Δεν θα αναφερθούμε σε φάσεις του αγώνα γιατί ήταν πάρα πολλές ,αλλά σε δύο που καθόρισαν το  τελικό αποτέλεσμα

1ον.Στο 9΄μέτρησε γκολ της γηπεδούχου ομάδας με σύμφωνη γνώμη της βοηθού του Καντεράκη, αν και η παίκτρια που σημείωσε το γκολ  βρισκότανε 4-5 μέτρα πίσω από την άμυνα μας, και ούτε καν ήταν σε κίνηση  για να δυσκολέψει την βοηθό, έχουμε δει χρόνια τώρα  να σημειώνονται γκολ από θέση οφσάιντ, αλλά σαν αυτό 1η φορά, και δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία τόσο για την βοηθό όσο και για τον συγκεκριμένο διαιτητή .

2ον Η φάρσα συνεχίστηκε στο 39΄ λεπτό όταν ο διαιτητής καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι (βουτιά) όπου έφερε την ομάδα μας πίσω στο σκορ 2-1.
Αγωνιζόμαστε με ήθος και αξιοπρέπεια σαν σύλλογος από το 2008, ειδικά σε τμήματα υποδομής  χαρίζοντας διακρίσεις στο Αιτωλοακαρνάνικο ποδόσφαιρο, και από το 2012 δημιουργήσαμε και τμήμα γυναικών.

Ο διαιτητής κ. Γιουματζίδης Μ. απέδειξε με τις αποφάσεις του την μεροληψία την ανικανότητα του και ότι δεν τιμά την  ΕΠΣ Χανίων που ανήκει  και επειδή είμαστε στον χώρο του ποδοσφαίρου πολλά χρόνια γνωρίζουμε κ. Βούρβαχη την δική σας προσφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Τα λάθη τα συγχωρούμε γιατί είναι ανθρώπινα αυτό που δεν συγχωρούμε είναι η προκλητικότητα , ενός κακού διαιτητή που σου στερούν την χαρά του παιχνιδιού.

Οι 100 περίπου φίλαθλοι έγιναν μάρτυρες μιας απίστευτης διαιτητικής παρωδίας κάτι που αφήνει εκτεθειμένο τόσο τον διαιτητή και τους βοηθούς του όσο και τον Σύνδεσμο Διαιτητών  Χανίων
Η συμπεριφορά του κ. Γιουματζίδη μέσα στο γήπεδο ήταν τέτοια η οποία δυστυχώς δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι εμπίπτει στην σφαίρα του ανθρωπίνου λάθους.

Αξιότιμοι κύριοι

Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση.

Καλούμε την Ε.Π.Σ. Χανίων  και τον Σύνδεσμο Διαιτητών  Χανίων  να εξετάσουν την διαιτησία του  ¨¨Μελέτη ¨¨ όπως τον αποκαλούσαν οι παίκτριες της γηπεδούχου ομάδας σε όλη την διάρκεια  του αγώνα  και να σκεφτεί ότι μια ομάδα πραγματοποίησε ένα πολύωρο ταξίδι 3 ημερών για να ερθει στην υπέροχη Κρήτη, και είχε μια .απαράδεκτη  αντιμετώπιση  από τον συγκεκριμένο διαιτητή.

Η προσπάθεια που κάνουμε σε δύσκολες μέρες δεν σταματά και θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους.

Κοιμόμαστε με ήσυχη την συνείδηση μας σε αντίθεση με τον εν λόγω διαιτητή.

Σας καλούμε να λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα για ένα ισότιμο πρωτάθλημα το οποίο παίζεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Σε καμία περίπτωση δεν ζητούμε την εύνοια της διαιτησίας αλλά απλά την ισότιμη μεταχείριση μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ελπίζουμε ότι η διαμαρτυρία μας αυτή θα εισακουστεί για να μπορέσουμε να απολαμβάνουμε παιχνίδια μέσα στα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού.

Για το Δ.Σ          

                                                                                                                            

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                 Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Λιάκου Γεωργία                                                                            Γουλή Μαρία

 

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr