Ανακοίνωση κάλεσμα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών


Ανακοίνωση για τον Κυριακάτικο αγώνα  για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στις 17/5 και ώρα 3 μ.μ στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου με  τον Ατρόμητο Αθηνών εξέδωσε  το Μεσολόγγι 2008.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το παιχνίδι της  Κυριακής  είναι το σημαντικότερο που έχει δώσει ποτέ η ομάδα μας στα  3 χρόνια ζωής της μέσα στο "σπίτι" της  γι' αυτό και είναι χρέος όλων των Αιτωλ/νων  να σταθούν στο πλευρό των παικτριών  και της τεχνικής ηγεσίας.

Ποτέ άλλοτε το Μεσολόγγι 2008 δεν έχει δώσει ένα τόσο μεγάλο ματς μέσα στο Μεσολόγγι και από αυτή την άποψη είμαστε περήφανοι που θα φιλοξενήσουμε ένα club του μεγέθους του Ατρόμητου Αθηνών.

Το Μεσολόγγι 2008 δεν έχει τίποτα να χάσει αλλά μόνο να κερδίσει από αυτό το παιχνίδι. Μπορεί να είμαστε το αουτσάιντερ όμως στο ποδόσφαιρο τα όνειρα δεν απαγορεύονται. Έχουμε δει πολλές φορές να γίνονται μεγάλες ανατροπές και τον Δαβίδ να κερδίζει τον Γολιάθ. Γιατί να μην το κάνουμε κι εμείς;

Σας περιμένουμε στο γήπεδο!!

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr