Λεύκη ισοπαλία για τα Κορίτσια του Μεσολόγγι 2008 στην πρεμιέρα

Μεσολόγγι 2008 – Πανηλειακός 0-0

Βρε δεν μπας να χτυπιέσαι, όταν δεν μπαίνει τελείωσε δεν μπαίνει, αυτός είναι ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου!

ΑΔΙΚΙΑ - ΑΤΥΧΙΑ - ΑΣΤΟΧΙΑ...Τρία πράγματα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να λήξει ισόπαλο με σκορ 0-0 το σημερινό παιχνίδι στο Ενωσιακό γήπεδο «Θεόδωρος Πασσιόπουλος» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής μεταξύ της γυναικείας  ομάδας Μεσολόγγι 2008 και της αντίστοιχης  του Πανηλειακού.

Η ομάδα του Μεσολογγίου έβγαλε κατά διαστήματα καλή εικόνα, έχασε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο της έλειψε η τελική προσπάθεια., αφού έχασε ευκαιρίες απο αυτές που δεν χάνονται, κυρίως με Καπνίση Μ.  και Πούλιου Ρ. πού  αστόχησαν απο ευνοικές θέσεις για γκόλ.

Ο ψυχωμένος Πανηλειακός υποχρέωσε το Μεσολόγγι 2008 στην πρώτη εφετινή εντός έδρας απώλεια (0-0) χάρη στις επεμβάσεις της καταπληκτικής Ζαφειροπούλου (αν και αγωνίστηκε κατα ανάγκη τερματοφύλακας, αφού η θέση της είναι μεσοεπιθετικός), που πραγματοποίησε φανταστικές αποκρούσεις.

Η διαιτητής....

Η Ντάβλα Γεωργία  προσπάθησε να μοιράσει το καρπούζι στη μέση και να μην επηρεάσει με τα σφυρίγματά της  την εξέλιξη του αγώνα, αλλά την... κρέμασε ο βοηθός της  Σταυρόπουλος στη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Μεσολόγγι 2008  στο 58΄ ,αφήνοντας εντέλει με παράπονα την ομάδα του Μεσολογγίου, ενώ καλός ήταν ο 2ος βοηθός Ασημακόπουλος Σωτ.        

Το φιλμ του αγώνα...

5΄σε γύρισμα της Αυγέρη σούτ της Καπνιση αποκρούει εντυπωσιακά η Ζαφειροπούλου σε κόρνερ.

26΄σε μπαλιά της Γρίβα η Πούλιου Ρ. πλασάρει μόλις άουτ.                             

39΄διπλή ευκαιρία για το Μεσολόγγι 2008, διαγώνιο σούτ της Αυγέρη αποκρούει η Ζαφειροπούλου νέο σούτ της Πούλιου Ρ.  αποκρούει καί πάλι επι της γραμμής η τερματοφύλακας του Πανηλειακού.

42΄σε γύρισμα της Πούλιου Ρ. η επερχόμενη Καπνίση Μ. απο κοντά χάνει μοναδική ευκαιρία πλασάροντας πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

45΄σε ασίστ της Γρίβα η Πούλιου Ρ. απο θέση τετ-α-τέτ πλασάρει άουτ.

48΄ωραίο σουτ της Γρομητσάρη έξω απο την περιοχή φεύγει ελάχιστα άουτ.

58΄σε φάουλ της Πρασσά ΄΄πισινή ΄΄ κεφαλιά της Γρομητσάρη και η επερχόμενη Γρίβα με σούτ πετυχαίνει γκόλ που κακώς ακυρώθηκε με υπόδειξη του Σταυρόπουλου.

59΄σε διαγώνιο σούτ της Καπνίση αποκρούει ενστικτωδώς με τα πόδια η Ζαφειροπούλου.

65΄ωραία ενέργεια της Αυγέρη ΄΄σερβίρει ΄΄ έτοιμο γκόλ στην Πούλιου  Ρ. που απο 3 μέτρα σε κενή εστία στέλνει την μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

79΄καταπληκτική ασίστ της Γρίβα η Αυγέρη απο θέση τετ-α-τέτ πλασάρει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

85΄η Καπνίση προτιμάει να τελειώσει μόνη της την φάση παρά να δώσει στην ξεμαρκάριστη Αυγέρη και το Μεσολόγγι 2008 χάνει μοναδική ευκαιρία αφού βρέθηκαν δύο εναντίον μιάς αντιπάλου.

88΄νέα μεγάλη ευκαιρία με την Καπνίση που απο κοντά νικήθηκε απο την Ζαφειροπούλου.

90΄+2΄ σε καλοκτυπημένο κόρνερ της Πρασσά η Γρομητσάρη πιάνει κοντινή κεφαλιά που αποκρούει ενστικτωδώς επι της γραμμής η Δημοπούλου.

Απο το Μεσολόγγι 2008 διακρίθηκαν ιδιαίτερα η Γρομητσάρη Μ., Γρίβα Κ., Πρασσά Χ., και Μόκκα Μ.                                

Απο τον Πανηλειακό εκτός της καταπληκτικής Ζαφειροπούλου ΄΄που κατέβασε τα ρολά΄΄, διακρίθηκαν ακόμη οι Δημοπούλου, Καρταλού,  και Νικολοπούλου.                                            

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 (Γουλής Γιάν.) Νταβαντζή Ν., Γρομητσάρη Μ., Ρισβά Φ. (70΄Ευθυμίου Ν.), Μόκκα Μ., Γεωργαρά Α., Λίπο Σαβ., Αυγέρη Κ., Πρασσά Χ., Πούλιου Ρ., Καπνίση Μ., Γρίβα Κ.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Μαντάς Π.) Ζαφειροπούλου, Μπίθα, Δημητρακοπούλου (46΄Μιχαλοπούλου), Δημοπούλου, Καρταλού, Νικολοπούλου, Παπαστασιάδη, Καπαρέλη, Ασημακοπούλου (90΄Τσουρούλη), Κουκουβού, Στράντζαλη.

mesologgisport.blogspot.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr