Νίκη στο φινάλε του πρώτου γύρου για τα κορίτσια του Μεσολόγγι 2008

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου της Β΄ Εθνικής γυναικών το Μεσολόγγι 2008.

Τα κορίτσια του Γιάννη Γουλή επιβλήθηκαν στο EMILEON του Άρη Τρίπολης με 3 - 0 πετυχαίνοντας τη δεύτερή τους νίκη και φτάνοντας του 8 βαθμούς.

Η ομάδα του Μεσολογγίου εδραιώθηκε στην πρώτη τριάδα έχοντας πλέον 4 βαθμούς διαφορά από τη σημερινή της αντίπαλο. Σκόρερ και των τριών τερμάτων ήταν η νεαρή Ρούλα Πούλιου.

Στο δεύτερο μόλις λεπτό η Ρούλα Πούλιου ξεκίνησε από το κέντρο, πέρασε τις αντίπαλες παίκτριες και απέναντι στην Πετροπούλου έκανε το 1 - 0. Δύο λεπτά αργότερα από γύρισμα της Αυγέρη και πάλι η Πούλιου με πλασέ έκανε το 2 - 0.

Οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν να απειλήσουν μετά το 30ο λεπτό χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 60΄ η Ρούλα Πούλιου έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα και "σφράγισε" τη νίκη της ομάδας του Μεσολογγίου. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες έκαναν προσπάθεια να μειώσουν, χωρίς να έχουν σε καμία περίπτωση υπεροχή, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν, καθώς η Νταβαντζή με έγκαιρες επεμβάσεις προλάβαινε τις αντίπαλες παίκτριες.

Πολύ καλή απόδοση για το Μεσολόγγι 2008 από την Αυγέρη και την Πούλιου, ενώ οι Ρισβά και Νταβαντζή όσες φορές χρειάστηκε έκοψαν τις επιθέσεις της ομάδας του Άρη.

Από τις φιλοξενούμενες αρκετά καλή παρουσία είχαν οι Γεωργακοπούλου και Λαζανά.

Το φιλμ του αγώνα.

2΄ Γκολ. Η Πούλιου ξεκινά ατομική προσπάθεια λίγο πίσω από το κέντρο, περνάει τις αντιπάλους της, μπαίνει στην περιοχή και με πλασέ κάνει το 1 - 0.

4΄ Γκολ. Ατομική ενέργεια της Αυγέρη που από δεξιά κάνει τη συρτή σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και η Πούλιου με όμορφο πλασέ στην απέναντι γωνία κάνει το 2 - 0.

Κόρνερ της Μόκκα η Γρομητσάρη με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.

26΄ Σέντρα της Γεωργακοπούλου από δεξιά η Τσιώρου δεν πρόλαβε να βρει τη μπάλα και να απειλήσει.

30΄ Σουτ της Γεωργακοπούλου κόντραρε και απέκρουσε η Νταβαντζή.

32΄ Φάουλ της Γεωργακοπούλου η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από το δοκάρι.

38΄ Μακρινό σουτ της Γεωργακοπούλου απέκρουσε η Νταβαντζή.

45΄ Η Πούλιου περνάει τη Φλώρου, ανατρέπεται μέσα στην περιοχή, αλλά η διαιτητής Ντάβλα λέει "παίζεται".

60΄ Γκολ. Η Σωτηρίου εκτελεί φάουλ με γέμισμα από το κέντρο και αριστερά, η Πετροπούλου διώχνει πριν την Αυγέρη, όμως η μπάλα φτάνει στην Πούλιου που στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 3 - 0.

62΄ Σουτ της Γρίβα απέκρουσε η Πετροπούλου.

63΄ Σουτ της Λαζανά απέκρουσε η Νταβαντζή.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 (Γιάννης Γουλής):
Νταβαντζή, Γρομητσάρη, Σωτηρίου, Μόκκα, Γεωργαρά, Ρισβά, Αυγέρη (80΄ Φουντούλη), Λίπο (56΄ Μαρκουτσά), Πούλιου Γ., Γρίβα (79΄ Παναγιωτοπούλου), Ευθυμίου.

ΑΡΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Καζαντζίδης): Πετροπούλου, Αναστόπουλου, Λαμπράκη (64΄ Φράγκου), Καντζιώρα, Φλώρου, Καραμήτου (76΄ Παπαϊωάννου), Κουλούρη, Γεωργακοπούλου, Τσιώρου (71΄ Κωτσιορίμπα), Λαζανά, Τζεβελέκου.

www.olatagoal.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr