Φιλική εκτός έδρας νίκη με 1-0 και χρήσιμα συμπεράσματα για το Μεσολόγγι 2008 στην Πάτρα

Πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 1-0 επικράτησε το Μεσολόγγι 2008  του μαχητικού Ικάρου Πετρωτού σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην πόλη της Πάτρας στο Ενωσιακό γήπεδο "Ανδρέας Κάνιστρας".

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 11΄η προωθημένη Μαρία Γρομητσάρη σε καλοκτυπημένο φάουλ της Πρασσά με γυριστό σούτ κάνει το τελικό 0-1.
Στο 45΄η Βάσια Βάτσικα απο 35 μετρ. με καλοζυγισμένο σούτ σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι της γηπεδούχου ομάδας.

Οι Μεσολογγίτισες στη συνέχεια κατέβασαν ρυθμούς, ένεκα και των πολλών αλλαγών του Γιάννη Γουλή  στο β’ μέρος, αλλά δεν κινδύνευσαν σε καμία περίπτωση.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008: Παναγιωτοπούλου Α.Μ. (41΄Νταβαντζή), Γρομητσάρη Μ. (63΄Παπαδημητρίου Κ.), Σωτηρίου Ν. (50΄Τραυλού Α.), Πούλιου Δ. (62΄Πούλιου Μ.), Μόκκα Μ., Ρισβά Φ. (50΄Γιαννακά Β.), Αυγέρη Κ. (25΄λ.τραυμ. Βάτσικα Β.,77΄Αυγέρη), Πρασσά Χ., Λίπο Χ. (33΄Γεωργαρά Α.), Μαρκουτσά Δ., Ευθυμίου Ν. (60΄Παπαδημητρίου Φ.)

Παραλειπόμενα…

Με 19 παίχτριες αποτελούταν η αποστολή του Μεσολόγγι 2008 αφού απουσίαζαν οι διεθνείς Καπνίση-Πούλιου Ρ. και οι Κάππα Ε.-Φουντούλη Μαρ.-Τόλη Ε.-Βασκαντήρα Μ. και η Κούστα Ε.

Η 13χρονη Παναγιωτοπούλου Αννα -Μαρία για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι υπερασπίστηκε την εστία του Μεσολόγγι 2008 , και στο β΄ημίχρονο αντικαταστάθηκε απο την Νταβαντζή Ν.

Πριν το ταξίδι για την Πάτρα αντιπροσωπεία παίκτριών του Μεσολόγγι 2008 επισκέφθηκαν το Πρακτορείο ΟΠΑΠ της Σ. Τσαρούχη και του Γ. Τσιμπερλένιου που είναι ο φετινός χορηγός της ομάδας στα σέτ προπόνησης!

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η 12χρονη Βάσια Βάτσικα  και το χειροκρότημα από όλο το γήπεδο  που εισέπραξε στα τελευταία λεπτά που αντικαταστάθηκε ηρθε ως επισφράγιση της εξαιρετικής της απόδοσης.

Απο τις καλύτερες του Μεσολόγγι 2008 η δεξιά οπισθοφύλακας Μαρία Γρομητσάρη που σε μιά πρόωθηση της πέτυχε και το μοναδικό γκόλ του αγώνα με καταπληκτικό γυριστό σούτ.

 Η Χριστίνα Πρασσά είναι το καθαρόαιμο αμυντικό χαφ, η παίκτρια με τα πολλά τρεξίματα, με τη φυσική δύναμη και την αυτοθυσία στο μαρκάρισμα, αυτή που υποχρεούται να βρίσκεται παντού (αναφορικά με το μισό γήπεδο) για να κόβει και να ξεκινάει σωστά την ανάπτυξη με την πρώτη σίγουρη πάσα.Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε και σαν σέντερ-φόρ....

Αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού η Κωνσταντίνα Αυγέρη , πού ηταν πολύ δραστήρια στο διάστημα που αγωνίστηκε..

Η Αγγελική Γεωργαρά μπήκε αλλαγή στο ματς αλλά έδεσε την μεσαία γραμμή. Βοήθησε σημαντικά στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας ενώ στα τελευταία λεπτά αγωνίστηκε σαν στοπερ.

Η παράδοση και η φιλοσοφία του Μεσολόγγι 2008 να αναδεικνύει νεαρές κοπέλες απο μικρή ηλικία φαίνεται να βρίσκει στο πρόσωπο των νεαρών παικτριών τις διάδοχες των υπολοίπων διεθνών που αγωνίζονται στην Εθνική .Μεταξύ των νέων είναι και η 12χρονη Βάσια Βάτσικα που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική της διαδρομή στο Αγρίνιο  και από 6 χρονών γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία ποδοσφαίρου Ελπίδες του Πάνου Τάγκαλου .Η Βάσια Βάτσικα [κόρη του βετεράνου τερματοφύλακα Νίκου],έχει και τα δύο πόδια και διαθέτει υψηλού επιπέδου τεχνική κατάρτιση. Ιδιαίτερα αγωνιστικά της χαρακτηριστικά είναι η μαχητικότητα, το πάθος, η ταχύτητα, η ηρεμία στο παιχνίδι της και «βλέπει γήπεδο», έχοντας άριστη μεταβίβαση τόσο κοντινή, όσο και μακρινή.

Πηγή: mesologgisport.blogspot.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr