Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για το Μεσολόγγι 2008 (Βίντεο)

Το καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησε την Παρασκευή το απόγευμα  πριν την έναρξη του Γυναικείου Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας πραγματοποίησε η ομάδα του Μεσολόγγι 2008…

Την Παρασκευή το απόγευμα, ποδοσφαιρίστριες , τεχνικό τιμ, μέλη της διοίκησης και φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο Ενωσιακό γήπεδο «Θεόδωρος Πασσιόπουλος» όπου σε μια λιτή εκδήλωση η ομάδα αγιάστηκε για το καλό εν όψει του πρωταθλήματος και όλοι και όλες ευχήθηκαν τα καλύτερα για την φετινή αγωνιστική περίοδο και τη δύσκολη προσπάθεια που έχουν να καταβάλουν μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Οι παίκτριες του Μεσολόγγι 2008 και οι παρευρισκόμενοι πήραν την ευλογία του Θεού, με τον αγιασμό να τελεί όπως κάθε χρόνο ο πάτερ- Πάνος Χειμώνας ο οποίος έδωσε και τις ευχές του για καλή χρονιά. Το παρών στην τελετή, έδωσαν γονείς των κοριτσιών και φίλοι της ομάδας όπως ο Χρ.Τσαντόπουλος, Μ.Παππά, Ειρ.Χαντζή, Μιχ. Κιτσινέλης, Δ. Αντωνόπουλος και ο πρόεδρος της ΑΕΜ Θεμ. Μούρκας ο οποίος απέμεινε αναμνηστική πλακέτα στην Μαρία Χονδρού για την προσφορά της στο Μεσολόγγι 2008 ,που φέτος μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη λόγω σπουδών. Στην συνέχεια έγινε η παρουσίαση των παικτριών και ακολούθησε η επίσημη φωτογράφιση των παικτριών της ομάδας.

Μετά την τελετή του αγιασμού μίλησαν στην καμερα του Αitosports.GR ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Γουλής, η αρχηγός Χρ. Πρασσά και η διεθνής επιθετικός Ρούλα Πούλιου για την νέα χρονιά.

Αμέσως μετά τον αγιασμό έγινε η καθιερωμένη προπόνηση.

 

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr