Νίκη για τα κορίτσια του Μεσολόγγι 2008 στην Τρίπολη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Άρης Τρίπολης – Μεσολόγγι 2008 1-3

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας  η γυναικεία ομάδα  του Μεσολόγγι 2008  καθώς επικράτησε με 3-1 στην Τρίπολη της τοπικής ομάδας του Άρη.

Το Μεσολόγγι 2008 νίκησε απόλυτα δίκαια μέσα στην Τρίπολη  αφού είχε την υπεροχή σχεδόν σε όλο το ματς και θα μπορούσε να πετύχει  κι άλλα γκολ.

Ξεκάθαρες ήταν διαθέσεις των δύο αντιπάλων στο γήπεδο των ΄΄Φιλικών ΄΄. Το Μεσολόγγι 2008 ήθελε από νωρίς να επιβάλλει το παιχνίδι του και να “στριμώξει” τις “κιτρινόμαυρες”, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ στην αναμέτρηση που θα του επέτρεπε να ελέγχει την κατάσταση.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχες  είχαν ως κύριο μέλημα τους να κρατήσουν τους κινδύνους μακριά από την εστία της Καββούρη , με διπλή ζώνη άμυνας και πίεση από το ύψος της μεσαίας γραμμής με σωστή κάλυψη των χώρων. Επιθετικά ήταν ολοφάνερο ότι η ομάδα της Τρίπολης  θα έψαχνε το γκολ σε προϋποθέσεις κόντρας η από στημένη φάση αφού η Γεωργακοπούλου διαθέτει πολύ καλά πόδια για εκτελέσεις φάουλ-κόρνερ.

Οι Μεσολογγίτισσες  δυσκολεύονταν αρκετά από την αμυντική συνέπεια των γηπεδούχων , δεν είχαν τις απαιτούμενες συνεργασίες, με αποτέλεσμα να μην βρίσκουν ρυθμό. Ωστόσο είχαν την πρωτοβουλία και πίεζαν τον Αρη, το μεγαλύτερο πρόβλημα του οποίου εντοπιζόταν στο γεγονός ότι δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή του.

Η υπεροχή του Μεσολόγγι 2008  καρποφόρησε στο 18΄όταν σε καταπληκτική μπαλιά της Μόκκα η Ρούλα Πούλιου  με πλασέ πάνω απο την αντίπαλο τερματοφύλακα κάνει το 0-1.

Το ημίχρονο κύλησε στο ίδιο μοτίβο, το Μεσολόγγι 2008  έψαξε όμως δεν βρήκε δεύτερο τέρμα και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τις φιλοξενούμενες  να κρατάνε το μίνιμουμ προβάδισμα στο ματς.

Πριν ακόμη συμπληρωθεί το 1΄του Β΄ημιχρόνου η Αυγέρη ελίχτηκε στην αντίπαλη περιοχή και το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στα δίκτυα αφού κοντράρισε και σε αντίπαλο και 0-2.

Στο 64΄μετά απο ωραία συνεργασία Γρομητσάρη Μ.-Πούλιου Ρ. η διεθνής επιθετικός βγάζει σε θέση τετ-α-τετ την Λίπο Χ. που μόλις είχε περάσει στον αγώνα αλλά το πλασέ που επιχείρησε φεύγει μόλις άουτ.

Στο 67΄η Γεωργακοπούλου με μακρινό φάουλ αιφνιδιάζει την Νταβαντζή και μειώνει σε 1-2.

Το Μεσολόγγι 2008 «χάθηκε» προς στιγμή μετά τη μείωση του σκορ, χωρίς όμως να κινδυνέψει η εστία της Νταβαντζή.

Στο 88΄ απευθείας φάουλ της Μόκκα  η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή η Ρούλα Πούλιου με κεφαλιά κάνει το τελικό 1-3.

Από τον Άρη Τρίπολης διακρίθηκαν οι Γεωργακοπούλου, Κουλούρη, Αναστοπούλου.

Από το Μεσολόγγι 2008  πολύ καλή παρουσία από την Αγγελική Γεωργαρά  που  βοήθησε πολύ τόσο στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας όσο και στο δημιουργικό κομμάτι . Η παρουσία της σε αυτή την θέση είναι σημαντική σε μία χρονική στιγμή που απουσιάζουν η Πρασσά Χ. και η Καπνίση Μ., πολύ καλή εμφάνιση και από τις Μόκκα Μ., Πούλιου Ρ., Γρομητσάρη και Αυγέρη.

Διαιτητής του αγώνα ο Κουτσαναστάσης Ι. με βοηθούς τον Βοσνάκη και την Παπαιωάννου (και οι τρείς της ΕΠΣ Μεσσηνίας)

Άρης Τρίπολης: Καββούρη, Φλώρου, Κουτσοριάλα, Καραμήτου, Κουλούρη, Αναστοπούλου, Λαμπράκη, Τζεβελέκου, Τσιώρου (55΄Φράγκου), Γεωργακοπούλου, Κυριακού (65΄Παπαιωάννου Σ.)

Μεσολόγγι 2008 : Νταβαντζή ,Γρομητσάρη, Κάππα Ε., Μόκκα Μ., Γεωργαρά Α., Ρισβά Φ., Αυγέρη Κ., Σωτηρίου Ν. (58΄Πούλιου Δεσπ.), Πούλιου Ρ., Μαρκουτσά Δ. (62΄Λίπο Χ.), Ευθυμίου Ν. (89΄Πούλιου Μ.)

Πηγή: mesologgisport.blogspot.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr