Επιστροφή στις νίκες για τα κορίτσια του Μεσολόγγι 2008

Επιστροφή στις νίκες για το Μεσολόγγι 2008 , 3-0 τον Άρη Τρίπολης.

Μετά από δύο σερί εντός έδρας ισοπαλίες, το Μεσολόγγι 2008 (με Πανηλειακό και Πήγασο Θριάσιου) επέστρεψε στις νίκες, απέναντι στη ομάδα του Άρη Τρίπολης με 3-0 στο Ενωσιακό γήπεδο «Θεόδωρος Πασσιόπουλος».

Η Μεσολογγίτικη ομάδα που πραγματοποιεί μιά  πορεία, που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής αφού  με την πάροδο 7 αγωνιστικών βρίσκεται στην 2η θέση , έχοντας συγκεντρώσει 15 πόντους (4 νίκες, 3 ισοπαλίες). Είναι μαζί με τον Φείδων Άργους (αν και την 1η αγωνιστική είχε χάσει στην Κόρινθο αλλά κέρδισε με ένσταση τους τρείς βαθμούς ), οι δυο αήττητες ομάδες του ομίλου.

Το φιλμ του αγώνα....

11΄ Φάουλ της Γεωργακοπούλου Λ. απέκρουσε η Νταβαντζή με την βοήθεια του κάθετου δοκαριού...

19΄εντυπωσιακό μπάσιμο και σουτ της Πούλιου Ρ. απέκρουσε εκπληκτικά η Καββούρη και  η Γρομητσάρη στην συνέχεια της φάσης με σουτ κάνει το 1-0.

23΄Εντυπωσιακό  φάουλ από 35 μ. της Μόκκα Μ. στο «παραθυράκι» της εστίας του Άρη και  2-0.

27΄διαγώνιο σουτ της Αυγέρη ελάχιστα άουτ.

42΄σε καλοκτυπημένο κόρνερ της 13 χρονης Βάτσικα  ωραία κεφαλιά της Πούλιου Ρ. απέκρουσε η Καββούρη.

67΄ καταπληκτική ασίστ της Αυγέρη πλασέ της Βάτσικα απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ η Καββούρη.

68΄το κόρνερ εκτελεί η Αυγέρη ασθενή απόκρουση της Καββούρη και η προωθημένη Γεωργαρά με κοντινή κεφαλιά κάνει το τελικό 3-0.

76΄καλοκτυπημένο φάουλ της Γεωργακοπούλου Λ. μπλοκάρει η 13χρονη Παναγιωτοπούλου Α.Μ. που πριν λίγο είχε περάσει στον αγώνα και έκανε το ντεμπούτο της σε επίσημο παιχνίδι και διακρίθηκε για την σταθερότητα της.

80΄σε κόρνερ της Αυγέρη γυριστή κεφαλιά της 13χρονης Γιαννακά φεύγει άουτ.

83΄ σε σουτ της Μαρκουτσά Δ. αποκρούει εντυπωσιακά η Καββούρη.

86΄καταπληκτική ενέργεια της Πούλιου Ρ. που άδειασε δύο αντίπαλες, σούταρε, και η  αντίπαλος γκολκίπερ απέκρουσε φανταστικά σε κόρνερ.

Πολύ καλή η διαιτησία του Ανδριανού Κ. και των βοηθών του Τσούτση Λ. και Καραβασίλη Α.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008  (Γουλής Γιάννης) Νταβαντζή (75΄Παναγιωτοπούλου Α.Μ.), Κάππα Ε. (λ.τραυμ.65΄Ευθυμίου Ν.), Μόκκα Μ., Γεωργαρά Α., Λίπο (69΄ Γιαννακά Β.), Αυγέρη Κ., Πρασσά Χ., Πούλιου Ρ., Μαρκουτσά Δ., Βάτσικα Β.

ΑΡΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Καζαντζίδης Γιώργος) Καββούρη, Λαμπράκη, Φλώρου, Αναστοπούλου, Κουλούρη, Τσιώρου, Τζεβελέκου, Γεωργακοπούλου Λ., Φράγκου (65΄Καρρά), Γεωργακοπούλου Μ., Κωτσιορίμπα (48΄Παπαιωάννου).

Πηγή: mesologgisport.blogspot.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr