Νίκησαν και πάτησαν κορυφή τα κορίτσια του Μεσολόγγι 2008

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β ΄Εθνικής στο 3ο Όμιλο σκαρφάλωσε το Μεσολόγγι 2008  μετά και την νίκη με 2-1 επί του μαχητικού Αρη Κορίνθου , αφού ο μέχρι πρότινος  πρωτοπόρος Φείδων Άργους είχε ρεπό.

Μουδιασμένο ξεκίνημα για την Μεσολογγίτικη ομάδα  που βρέθηκε πίσω στο σκορ απο το 11΄.Στην συνέχεια το Μεσολόγγι 2008  ανέλαβε την πρωτοβουλία του αγώνα και έκλεισε τον Αρη  στα καρέ του και με ένα κρεσέντο χαμένων ευκαιριών  κατάφερε στο 32΄να ισοφαρίσει και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα του Μεσολογγίου  να θέλει να πετύχει ενα γρήγορο γκολ και τελικά το κατάφερε στο 52΄ λεπτο, στην συνέχεια ήταν ήταν μονόλογος για την  γηπεδούχο ομάδα δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες με αποκορύφωμα στο 73΄αστόχησε σε πέναλτι [που εκτέλεσε η Μ. Καπνίση και έστειλε την μπάλα άουτ δίπλα απο το κάθετο δοκάρι]...και στο τέλος πανηγύρισε μια πανάξια νίκη.

Τα γκολ του αγώνα ..

11΄σε κόρνερ της Βέρρα και σύγχυση στην περιοχή του Μεσολόγγι 2008 η Πετροπούλου με γυριστό σουτ κάνει το 0-1...

32΄σε φάση διαρκείας και διαδοχικά σούτ της Αυγέρη και της Γιαννακά απέκρουαν οι αμυντικές και η Βάτσικα με μονοκόματο συρτό σούτ κάνει το 1-1.

52΄με απ΄ ευθείας κτύπημα φάουλ της Μόκκα (έφτασε στα 4 γκολ με αυτόν τον τρόπο στο φετινό πρωτάθλημα), κάνει το τελικό 2-1..

Διαιτητής του αγώνα ο Ρίππης Μιχαήλ με βοηθούς τις Κούτρα Αμαλία και Λαζάρου Αννα [ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας]

Μεσολόγγι 2008: (Γουλής Γιάννης ) Παναγιωτοπούλου Α.-Μ., Βάτσικα Β. (88΄ Παπαδημητρίου Φ.), Λίπο Σ., Μόκκα Μ., Γεωργαρά Α., Ευθυμίου Ν., Αυγέρη Κ. (86΄Γατσουλια Σ.), Γιαννακά Β. (87΄Φουντούλη  Μαρ.), Πούλιου Ρ., Μαρκουτσά Δ., Καπνίση Μ.

Άρης Κορίνθου : (Καρσιώτης Χρ.) Κοτσώνη, Κακογιάννη, Πετροπούλου (70΄Μιχαλοπούλου], Κουλουμπή, Οικονόμου, Γλυκοφρύδη, Γαλάνη, Λιάπη,  Παπαγεωργίου,  Βέρρα (46΄ Dhima), Λουκάκη.

Πηγή: mesologgisport.blogspot.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr