Μεσολόγγι 2008 / Κάλεσμα στην κοινωνία!!!

Το Μεσολόγγι 2008 απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους γονείς κοριτσιών, να έρθουν σε επαφή με το μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου.

Οι λόγοι για να μας εμπιστευθείτε το παιδί σας.

ΠΑΩ το παιδί μου στο Μεσολόγγι 2008, γιατί έχει αποδειχθεί ότι σε αυτό, θα βρω το ανθρώπινο πρόσωπο και την σιγουριά που τόσο έχουμε ανάγκη σήμερα.

ΘΕΛΩ να είμαι μέλος της οικογένειας του Μεσολόγγι 2008,  επειδή, αισθάνομαι ότι είμαι μαζί με εκείνους που με τόσα λίγα, έχουν ήδη καταφέρει τόσα πολλά.

ΚΑΤΑΝΟΩ ότι το Μεσολόγγι 2008, στο πρωτάθλημα έχει εξελιχθεί με σταθερότητα αλλά και με επιτυχίες. Κέρδισε την εμπιστοσύνη γονιών και παιδιών, με τον αδιάκοπο αγώνα και την ειλικρίνεια.

ΣΕΒΟΜΑΙ το γεγονός ότι το  Μεσολόγγι 2008, δίνει ευκαιρία σε μικρές κοπέλες, ώστε  να  γνωρίζουν γρήγορα την πρόοδο τους, τον χρόνο ενασχόλησης τους, να είναι κοντά σε αθλητικό επίπεδο, με ευκαιρίες για όλα. Στην ομάδα μας , θα βρεθεί χρόνος και χώρος και για το δικό μου παιδί.

ΕΚΤΙΜΩ ότι το παιδί μου, θα αντιμετωπισθεί με υπομονή στο ξεκίνημα του, καθώς, τίποτα δεν το μαθαίνει κανείς από το σπίτι του και ασπάζομαι ότι η αξία της άθλησης είναι ανεκτίμητη.

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ το γεγονός, ότι καθημερινά, στις προπονήσεις και στους αγώνες, θα έχω μπροστά μου  τις προϋποθέσεις άθλησης του παιδιού μου. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να μου εγγυηθούν ότι το παιδί μου θα παίζει, αλλά, μαζί με τον προπονητή, που είναι χρόνια στον χώρο και εχει αφήσει την προπονητική του σφραγίδα , όχι μόνο αξίας αλλά κυρίως ήθους, θα δώσει και την ψυχή του ώστε το παιδί μου να γίνει καλύτερο σε όλους τους τομείς και να γυρίσει σπίτι χωρίς να του έχει πειράξει άνθρωπος, τρίχα του κεφαλιού του.

ΛΑΤΡΕΥΩ  την παράδοση, που έχει το Μεσολόγγι 2008 τα τελευταία χρόνια, καθώς συνδυάζει τον αθλητισμό, με τις μαθησιακές επιτυχίες. 

Κάθε χρόνο, το Μεσολόγγι 2008  καμαρώνει για την εισαγωγή των παιδιών του σε ΑΕΙ και μάλιστα, σε υψηλόβαθμες σχολές. Το ποδόσφαιρο σε βοηθά να βελτιώνεσαι, ακολουθώντας κανόνες, με την δύναμη της αυτοσυγκέντρωσης, της ομαδικότητας, της συνεργασίας, χωρίς εντάσεις, αλλά, με πνεύμα δικαιοσύνης, καθώς, σε αυτό το άθλημα, συνήθως, παίρνεις ότι αξίζεις, στο τέλος της ημέρας.

Σας περιμένουμε. Εμείς πήγαμε τα παιδιά μας για ... λίγο καιρό και μένουμε εδώ και χρόνια. Όχι τυχαία.

Πηγή: mesologi2008.blogspot.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr