Ευχαριστήρια ανακοίνωση «Μεσολόγγι 2008» προς χορηγούς

Ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μεσολόγγι 2008 ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις της πόλης που με την βοήθεια τους ενισχύθηκε  με μεταγραφές το ρόστερ της ομάδας.

Στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε, οι πιο κάτω επιχειρήσεις στέλνουν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα στηρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια της γυναικείας ομάδας που φέτος θα αγωνιστεί στην Α΄Εθνική.

Το ΄΄Hotel  Liberty ΄΄ Ηρώων Πολυτεχνείου 41, και προσωπικά τον Βασίλη Ξηρό ,για την φιλοξενία αθλητριών μας στο ξενοδοχείο.

Την Καφετέρια ΄΄ESCO espresso BAR ΄΄  ιδιοκτησίας των Παν. Καλογεράκη και Πέτρου Μαγγίνα στην γωνία των οδών Μακρή και Ντολμά, για την προσφορά εργασίας σε αθλήτριες της ομάδας μας.

Το Εστιατόριο - Ταβέρνα ‘’Ραδιομέγαρο ΄΄ των αδελφών Ελ. Μπούλη, Π. Σταυροπούλου 31, για την σίτιση  αθλήτρια μας.

Την Ταβέρνα - Ψησταριά ΄΄Χρ. Μελαχρή ΄΄ Καψάλη 14,  για την σίτιση  αθλήτρια μας..

Το fast food - ψητοπωλείο ΄΄ το κάτι άλλο ΄΄ (Δερβίση Σπυριδούλα Χ.) Μουστακλή Σπύρου 3,για την σίτιση  αθλήτρια μας..

Η συνεργασία μας με τους ανωτέρω αναφερόμενους ιδιώτες και επιχειρήσεις αποτελεί τιμή για μας και ευχόμαστε ολόψυχα να τους έχουμε στο πλευρό μας, όπως και άλλους μιμητές τους και για ακόμη μία φορά τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε σε όλους υγεία και ψυχική δύναμη. 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr