Έχασε το ματς, κέρδισε εμπειρίες με Ελπίδες Καρδίτσας το Μεσολόγγι 2008

Ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ έδωσε στο Ενωσιακό γήπεδο «Θεόδωρος Πασιόπουλος» την Κυριακή το απόγευμα το Μεσολόγγι 2008  , καθώς αντιμετώπισε την ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας (2η στην Α΄ Εθνική την αγωνιστική σαιζόν 2016-2017), από την οποία ηττήθηκε με σκορ 4-1.

Η ομάδα του Μεσολογγίου είχε μία πολύ καλή παρουσία μέχρι το 60΄ αφού μετά  φάνηκαν τα πρώτα σημάδια κόπωσης. Οι πολλές αλλαγές αποσυντόνισαν την ομάδα και έτσι η έμπειρη ομάδα της Καρδίτσας  μέσα σε 8΄απο το 73΄έως το 81΄το 1-1 το μετέτρεψε σε 1-4.

Ο προπονητής της γηπεδούχου ομάδας Γιάννης Γουλής  είχε την ευκαιρία να δει την ομάδα να αγωνίζεται σε παιχνίδι  φιλικό μεν αλλά απέναντι σε ομάδα ανώτερης δυναμικότητας και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, αφού έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις κοπέλες που είχε στην διάθεση του.

Τα γκολ του αγώνα...

52΄ αμυντική ολιγωρία και η Νιγηριανή Bokiri με προβολή κάνει το 0-1.

54΄ωραία ατομική ενέργεια της 15χρονης Ευθυμίου Νεκταρίας και με πλασέ νικάει την Κολομβιανή Castano και ισοφαρίζει σε 1-1

73΄η Κύπρια επιθετικός Βιολάρη με σουτ κάνει το 1-2

78΄η ίδια παίκτρια διπλασιάζει τα δικά της τέρματα και κάνει το σκόρ 1-3.

81΄η Κολομβιανή Αrrieta (κορυφαία του γηπέδου ) με απευθείας εκτέλεση φάουλ κάνει το τελικό 1-4

Διαιτητής του αγώνα ο Γκιάφης Δ.,με βοηθούς τον Κορδολαίμη και την Τραυλού Ελ.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008: Νταβαντζή, Γρομητσάρη, Ρισβά, Γιαννακά, Γεωργαρά, Ευθυμίου, Βάτσικα, Πρασσά, Λαζανά, Βέρρα, Μαρκουτσά Δ.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Παναγιωτοπούλου Α.-Μ., Λίπο, Κάππα, Ασημάκη, Αναγνωστοπούλου, Παπαδημητρίου Φ., Φουντούλη, Παπαδημητρίου Κ., Τζουμερκιώτη, Κούστα Ε., Κούστα Σ.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Castano, Βόλη, Κόντου, Δρόσου, Χριστοδούλου, Πύθουλα, Αλεξίου, Αrrieta, Βασιλείου, Μάλλιαρη, Bokiri

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Ξάνθη, Βιολάρη

Πηγή: mesologgisport.blogspot.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr