Έκλεψε τις εντυπώσεις στο φιλικό του Παναιτωλικού με τους Νέους ο Κοντογιάννης!

 

Έκλεψε τις εντυπώσεις μετά δυο όμορφα τέρματα που σημείωσε στο χθεσινό φιλικό του Παναιτωλικού με την αμάδα Κ20 του συλλόγου ο νεαρός Μεσολογγίτης Γιάννης Κοντογιάννης.

Ο ταλαντούχος αριστεροπόδαρος 19χρονος ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του βήματα στην ομάδα του Αχελώο Νεοχωρίου για ένα χρόνο και εν συνεχεία στις Ακαδημίες του ΓΟ Μεσολογγίου όπου και παρέμεινε για έξι χρόνια, Μεσολόγγι 2008 και Ακαδημία Μεσολογγίου ήταν οι δυο τελευταίες ομάδες που αγωνίστηκε πριν πάρει μεταγραφή για τους Νέους του Παναιτωλικού.

Μιλάμε για ένα κεντρικό χαφ που διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση  και ένα μαγικό αριστερό πόδι, τα δυο γκολ που πέτυχε χθες στο 70΄ και το 86΄ ήταν εξαιρετικά και μάλιστα από μακρινή απόσταση.

Διαθέτει ηρεμία στο παιχνίδι του και πασάρει σωστά. Αν σε αυτό υπολογίσουμε και το νεαρό της ηλικίας του τότε σίγουρα το μέλλον του ανήκει.

Πληροφορίες ρεπορτάζ panaitolikos1926.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr