Έδεσε Μύγα μέχρι το 2019 ο Παναιτωλικός

Την ώρα που το όνομά του ακούγεται όλο και περισσότερο για μεγάλες ομάδες, κυρίως τον Παναθηναϊκό, ο Παναιτωλικός φρόντισε να ανταμείψει τον Γιώργο Μύγα με νέο συμβόλαιο!

Ήταν μια από τις αποκαλύψεις της φετινής χρονιάς στη Σούπερ Λίγκα και ο Παναιτωλικός τον επιβράβευσε. Όπως ανακοινώθηκε, επεκτάθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών για ακόμα δύο χρόνια (ως το 2019), με σαφώς καλύτερους οικονομικούς όρους για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο 22χρονος άσος, που φέτος καθιερώθηκε ως δεξί μπακ στο Αγρίνιο, κατέγραψε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και κέντρισε τα βλέμματα πολλών ομάδων και κυρίως του Παναθηναϊκού, που κατά καιρούς έχουν υπάρξει αρκετά δημοσιεύματα για το φλερτ των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός προχώρησε σήμερα σε επέκταση της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου του Γιώργου Μύγα έως τον Ιούνιο του 2019, αναπροσαρμόζοντας και τους όρους του προς όφελος του ποδοσφαιριστή.

Πηγή: www.sport-fm.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr