Άνετη πρόκριση στον Αστακό για την ΑΕΜ για τον θεσμό του κυπέλλου

Φωτο αρχείου

Ηρακλής Αστακού – ΑΕ Μεσολογγίου 0-3

Ότι δεν κατάφερε στο πρωτάθλημα πριν 3 ημέρες και αφήνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς η ΑΕΜ το πήρε στο κύπελλο, επικρατώντας του Ηρακλή Αστακού με 0-3.

Με αλλαγές στην σύνθεση ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες με τον Γιώργο Πετσίνη να ρίχνει στον αγώνα για πρώτη φορά τους νεαρούς Βασιλείου και Κοτοφώλη και κάνοντας και κάποιες εσωτερικές αλλαγές.

Η πίεση ήταν εμφανής από το πρώτο λεπτό και μόλις στο 6’ ο Καβαλλάρης εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Μπαλαούρα και με καρφωτή κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ελευθεράτου.

Η ΑΕΜ συνέχισε την πίεση καθ’ όλη την διάρκεια του α’ ημιχρόνου χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και υποχρεώνοντας παράλληλα τους γηπεδούχους σε παθητικό ρόλο.

Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο αλλά και τους γηπεδούχους που όσο περνούσε η ώρα  πίστευαν ότι μπορούσαν να πάρουν κάτι θετικό. Όμως ένα τετράλεπτο 65’- 69’ ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους να καθαρίσουν το παιχνίδι με Βασιλάρη στο 65’ και Καρρά στο 69’ να διαμορφώνουν το τελικό 0-3, δίνοντας την ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας Πετσίνη Γ. να βάλει κι άλλους νεαρούς παίχτες  ξεκουράζοντας κάποιους βασικούς παίχτες ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί την Κυριακή με τον Όμηρο Νεοχωρίου στο Μεσολόγγι.

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 4’ ο Κόλπας εκμεταλλεύεται λάθος διώξιμο της άμυνας σουτάρει με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 5’ κάθετη μπαλιά Βασιλάρη στον Πιστιόλη από καλή θέση θα σουτάρει άουτ.

Στο 6’ ΓΚΟΛ, κάθετη μπαλιά Καβαλάρη για τον Μιχαλόπουλο βγαίνει ο Ελευθεράτος και μπλοκάρει. Στο ίδιο λεπτό ο Μπαλαούρας από αριστερά θα βρεθεί μόνος του θα σεντράρει με τον Καβαλάρη με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ για το 0-1.

Στο 9’ σουτ του ξεμαρκάριστου Βασιλάρη με την μπάλα να βρίσκει στην πλάτη του Παπαζήση.

Στο 11’ ωραία προσπάθεια του Πιστιόλη βγάζει μόνο του τον Βασιλάρη και την τελευταία στιγμή να τον κόβει ο Παπαστάμος.

Στο 22’ σουτ Κόλπα πέφτει στην κλειστή γωνία ο Ζέρβας και αποκρούει.

Στο 28’ φαουλ από καλή θέση με τον Λιβάνη Π. να εκτελεί με τον Ζέρβα να μπλοκάρει σε δεύτερο χρόνο.

Στο 30’ σουτ Μιχαλόπουλου ο Ελευθεράτος αποκρούει και πριν η μπάλα πάει στον Καβαλλάρη ο Παπαζήσης με προβολή σώζει την ομάδα του από δεύτερο γκολ.

Στο 37’ μπαλιά Βασιλάρη στην πλάτη της άμυνας για τον Πιστιόλη που κάνει ένα κοντρολ σουτάρει και την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 38’ ο Ηρακλής θα μπορούσε να ισοφαρίσει με τον Κόλπα να πιάνει ένα απίθανο σουτ και τον Ζέρβα με υπερένταση να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 48’ ο Βασιλάρης εκτελεί κόρνερ ο Λίστος μόνος ξεμαρκάριστος πιάνει την κεφαλιά που ήταν αδύναμη και δεν μπορούσε να απειλήσει τον Ελευθεράτο.

Στο 55’ Ο Βασιλάρης αποφεύγει δύο αντιπάλους μπαίνει στην μικρή περιοχή κόβει την μπάλα στο πέναλτυ αλλά εκείνη την στιγμή δεν ακολούθησε κανείς για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 57’ κλέψιμο Βασιλάρη έξω από την μεγάλη περιοχή, βγάζει πάσα στον Καβαλάρη με τον Λιβάνη να κόβει την τελευταία στιγμή.

Στο 65’ ΓΚΟΛ κάθετη μπαλιά Μιχαλόπουλου στον Βασιλάρη, κάνει ένα κοντρολ θα σουτάρει και θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Ελευθεράτου κάνοντας το 0-2.

Στο 69’ ΓΚΟΛ πάλι από δεξιά ο Βασιλάρης θα κόψει ξανά την μπάλα στο ύψος του πέναλτυ και ο νεοεισαλθών Καρράς δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το 0-3.

Στο 84’ σουτ Καβαλλάρη Δ. ύστερα από ωραία προσπάθεια με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 87’ εδώ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν βάλει το γκολ της τιμής όταν ο Τζακώστας θα βγάλει από δεξιά πάσα στον Μπαρμπαρούση με εξουδετερωμένο τον Ζέρβα να σουτάρει άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Κέκελος, Τσιλίκας και Ασημάκης.

Ηρακλής Αστακού (Μπότσιος): Ελευθεράτος, Κατσιγιάννης, Παπαστάμος (55’ Κουτσολάμπρος), Tafani, Παπαζήσης (60’ Γκάτσης), Παχής, Μπιτσικόκος (Μπαρμπαρούσης), Τζακώστας, Λιβάνης, Κόλπας, Lici (46΄Λαδάς).

ΑΕ Μεσολογγίου (Γιώργος Πετσίνης): Ζέρβας, Μπαλαούρας, Κάκκος, Βασιλείου Γ., Λίτσος (68’ Καρράς), Ντζιμάνης (77’ Παππάς), Μιχαλόπουλος (73’ Καβαλλάρης Δ), Κοτοφώλης, Καβαλλάρης Θ., Βασιλάρης, Πιστιόλης (46’ Πασπαλιάρης).

Πηγή: Εφημερίδα Εθνική Ηχώ 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr