Ήττα για την Αναγέννηση στη Ματαράγκα με 1-0

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Ματαράγκα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας η Αναγέννηση Μεσολογγίου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης σπαταλώντας 1-2 καλες στιγμες ώστε να φτάσουν σε ένα τέρμα.

Στο 22΄ ο Παπαδόπουλος για λογαριασμό των γηπεδούχων με σουτ θα δώσει προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 1-0.

Η ομάδα του Μεσολογγίου στο 56΄ μείνει με παίκτη λιγότερο καθώς ο Σούλα θα αποβληθεί με κόκκινη κάρτα από το ρέφερι του αγώνα για διαμαρτυρία.

Η πίεση που θα ασκήσουν οι γηπεδούχοι εν συνεχεία θα έχει σαν αποτέλεσμα στο 70΄ να κερδίσουν πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Παπαδόπουλος στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Η ομάδα του Αράκυνθου στο 80΄ θα δει για δεύτερη φορά τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι σε σουτ του Μπανάκα.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καλαμάρης, Χουλιάρας και Καλυβόπουλος.

Αράκυνθος Ματαράγκας (Σπύρος Μπούρδος): Καραδήμας, Ιορδανίδης, Ευαγγελόπουλος, Σιβρίκας, Μπούκαρης Χ., Αλεξανδρής (16' λ.τ. Βδουκάκης), Κουζέλης (90' Κουτρούλης), Ζαπαντιώτης (79' Χαραλάμπους Απ.), Παπαδόπουλος, Μπανάκας Ν.Κ., Ευθυμίου (89' Ντζάνης)

Αναγέννηση Μεσολογγίου (Μάκης Κουρνέτας): Βασκαντήρας, Ρήγας (86' Καρβέλης), Ψαθάς, Παπαδάτος (81' Παπουτσόπουλος), Φλωρόπουλος, Μακρής, Μιχαλόπουλος, Μιχαλόπουλος, Φούντας (65' Ζώγας), Μπέλλος (58'Κατσαβος), Βασιλείου, Σούλα.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr